Tényleg gáz, ha 13 évesen 'Garage' póló van rajtam? 13l
Figyelt kérdés
Imádom Essemmet, Berseewalkot, Ak26-ot stb... Akkor miért ne vehetnék fel ilyen pólót? Rengetegen leszóltak miatta, hogy 13 évesen nem ilyet kellene hallgatnom... Közben ha meghallgatnák egy két számukat, rájönnének, hogy nem is mindben káromkodnak. Meg hogy nem értem, hogy miről szólnak a számaik... :D Attól függetlenül, hogy 13 vagyok, elég jól megértem. :) És imádom őket. Vagy tényleg gáz, ha ilyen az ízlésem, 'Garage' pólóban járok, és őket hallgatom?2014. júl. 26. 22:52
11/31 anonim válasza:
Gáz, mert ugye te most úgy gondolod hogy rappet hallgatsz, holott nem. esemes, buszta meg társaik nagy "gengszterek" lófaxt.. köcsög prolik. kezdjük azzal hogy a rap az nem az hogy "mutatom a fukkot mert én vagyok a keményraj gyerek.." nem, a rap az arról szól, hogy zenével kifejezd a mondandód. melyik esemes számban van mondandó? na ugye, kb. egyikben sem. másrészt meg esemes meg buszta is nagy gengszterek ugye. az igazi gengszterrapperek azok 2pac, Eazy-E voltak. ha már rapet hallgatsz, hallgass igényes rapet aminek van mondandója, kerüld az ertéemet meg az esemest. van itthon Tkyd, Hősök, AKPH, Killakikitt, Siska, Barbárfivérek, Day...
12/31 anonim válasza:
Essemm egy csicska
Garage cucok meg a azegesz eleve on magaban gaz
13/31 A kérdező kommentje:
Már eldöntöttem. :) Bocs. :) Dayt és a Hősöket hallgatom, ők is nagyon jók. :) De én mégis BSW-t és Essemmet szeretem a jobban.:) Bocsánat, de a ti kedvetekért nem fogok megváltozni. :D Eddig 2 normális választ kaptam. Nekik köszönöm!:) Amúgy megkérdezhetem, hogy hány évesek vagytok? Csak a helyesírás miatt. :)
2014. júl. 30. 21:23
14/31 anonim válasza:
na, a kisasszony hol talált helyesírási hibát?:DD
15/31 A kérdező kommentje:
'cucok, azegesz, eleve, on magaban, gaz' :)
2014. júl. 31. 10:20
16/31 anonim válasza:
Szegény, még fel is sorolja, a valótlan hibákat!
17/31 A kérdező kommentje:
Még egyszer köszönöm a 2 normális választ! :) Rendelek Beerseewalkos és Essemmes pólót is. :) És leszarom a negatív kommenteket. Vagyis azt a 9 kommentet. :D
2014. júl. 31. 11:38
18/31 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Én is 13 éves vagyok és lány és van nekem is garage-s pulcsim . Szerintem egyáltalán nem gáz ha szereted és tetszik hordjad. Egyébként a többieknek üzenem Essemm-nek vannak sokatmondó szövegei. Pl.: túl fekete; ahol felnőttem; északon; eleget láttam már testvér; menj tovább.....stb.
19/31 anonim válasza:
esem akkor is egy világi csicska marad, a ngyokhoz fel sem érhet. az egész garage szar, a káva hozta még a szintet, a többi kritikán aluli, az ertéemmel egyetemben.
20/31 anonim válasza:
Ezeknek közük nincs a raphez, divat sz @rok, ilyen Majka, Essemm, Bukta, Rivótrill meg BSW stb. Hallgass meg egy 2Arc számot, Funktasztikus, Rhino stb. ezek rapperek. De az, hogy össze vissza beszélnek ritmusra, lehetőleg minél több káromkodást meg ugye a bulik, lízingelt kocsik, p* *ák, drága klippek oszt húú de menőő RTM meg Garage... Egyébkét te sz@ rod le a negatív véleményeket, mikor te kérdezted "Vagy tényleg gáz, ha ilyen az ízlésem, 'Garage' pólóban járok, és őket hallgatom?" Látod látod, inkább hallgass értelmes rap -et és talán nem fogsz ilyen butaságokat összehordani, még pár év, aztán a szádból a g** in meg a b@ *dmegon kívül más nem jön, mert a kedves Bukta meg Essemm csak ezeket tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!