Milyen emberek vannak itt gaykorikerdesek.hu-n?
Figyelt kérdés
- Ki hány éves?
- Férfi/nő?
- Végzettség?
- Lakhely?
2014. júl. 25. 16:57
2/24 anonim válasza:
27, nő, kertészmérnök, megyeszékhely.
3/24 anonim válasza:
A kérdésednek nekifutottam vagy háromszor...
Milyen kérdések a meleg korcsolyázókról??? :D
4/24 A kérdező kommentje:
Ja igen, köszönöm, hogy szóltál. Ezt rendesen elírtam... :DDD Szóval: gyakorikerdesek.hu (értelemszerűen)
2014. júl. 25. 17:18
6/24 anonim válasza:
Nem tartom számon, hogy melyik kérdező/válaszoló hány éves. Mindkét nem képviselteti magát. A tanulóktól diplomásokig fordulnak elő kérdezők és válaszadók is. Az ország nagy részéről lehetnek, nagyobb településről nagyobb valószínűséggel.
7/24 anonim válasza:
Én 28, Férfi, Diplomás, Butapest
A kérdező is nyilatkozhatna mellesleg, illetve hogy miért érdekes és gyakori ez a kérdés :D
8/24 anonim válasza:
"Az ország nagy részéről lehetnek, nagyobb településről nagyobb valószínűséggel."
Sokan élnek külföldön is.
10/24 anonim válasza:
16 éves lány, középiskolába járok, szeged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!