Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » SOS Mit csináljak, hogy...

SOS Mit csináljak, hogy mondjam el?

Figyelt kérdés

Hètfőn kezdődik az edzőtábor azután 4 edzés hetente.Nekem ez sok ,sajnàlom rá az időt,ràadásul anyukám is nagyon hiányozna.Tehát abba akarom hagyni.

Hogy mondjam el?Milyen hihető álindokot adjak be?11/F

#beismerés #Foci abbahagyása #álindok
2014. júl. 25. 08:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Mulyen edzés?
2014. júl. 25. 08:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem kell álindok. Az csak további bonyodalmat okozna. Mondd el neki nyugodtan az igazságot.
2014. júl. 25. 09:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Foci
2014. júl. 25. 10:01
 4/6 gebasz1 ***** válasza:
Mond meg hogy nem akarsz focizni és kész.Állindok :tanulnod kell pl pótvizsgára
2014. júl. 25. 13:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Én 13 voltam amikor zöld övnél abbahagytam a Taekwondo-t. Anyumék rengeteg pénz öltek bele hogy csináljam és kiborultak. Azóta nem is fizetnek be sehova. Szóval ezt gondold át. Viszont én is okkal léptem ki. Nálam sokkal nagyobbak voltak és folyton szekáltak. Mikor lehúzták a táskámat a WC-n betörtem az egyik orrát a másiknak meg lerúgtam egy nagyot hogy földre került akkor is én voltam leb*szva és én futhattam edzés helyett megállás nélkül :/

Mondjuk akkor már nagyon sokat tűrtem ott és azért alkalmaztam erőszakot. De szenvedés volt.

De neked az nem megoldás hogy csak edzőtáborba nem mész?

2014. júl. 25. 14:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem,mert akkor az lenne a bajuk hogy milyen puhány vagyok hogy nem bírom ki!
2014. júl. 25. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!