Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha egy nő nem dolgozik és...

Ha egy nő nem dolgozik és otthon van a gyerekkel akkor miért játszik mártírt, hogy őt mindenki bántja? Nem lehet, hogy ők nézik le azokat akiknek muszáj dolgozni és beszólogat? Vagy a dolgozó ÉS gyereket nevelő nők ilyen gonoszak?

Figyelt kérdés

2014. júl. 24. 08:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
és általában a dolgozó nőket leszólják ezek a nők, hogy nekik nincs idejük a gyerekre/férjre, bezzeg ők tisztaságban, meleg vacsival várják minden este!
2014. júl. 24. 10:09
 12/14 anonim ***** válasza:
61%
Én tudok példát írni. Éjszaka dolgozom, nappal hétköznap ált. itthon vagyok. Az első emeleten lakom, az ablak alatt padok. Na most 3 itthon lévő anyuka arra ráér, hogy a nap jórészét kint ülve trécseléssel tölti a napi "problémáikról". Van hogy egész délelőttöket- délutánokat elpletyiznek nagy unalmukban. Na majd pont sajnálom őket...:D
2014. júl. 24. 10:29
 13/14 anonim ***** válasza:
12-es, megértelek, ilyen nők is vannak...bár lehet, -sőt biztos-, hogy aki panellakásban él, gondolom ott nincs annyi munka, mint egy kertes ház körül. Szóval inkább nem is ítélkezem senki fölött..mindenki úgy él, ahogy neki jó
2014. júl. 24. 11:00
 14/14 anonim ***** válasza:

Én dolgozok, de sokáig nem találtam munkahelyet, legalábbis olyat nem, ahol viszonylag emberi körülmények vannak. Olyan környéken lakunk, ahol nem annyira könnyű.

Nem unatkoztam akkor sem, nagy kertünk van, sok állatot tartunk, meg amúgy is mindig lefoglaltam magam, de azért kerestem a munkát, mert anyagilag azért nekünk nem mindegy.

Amikor nem dolgoztam, tényleg többen lenéztek, leszóltak. Engem soha nem érdekelt, hogy él más, nem kritizáltam, szóltam meg senkit, én mégis megkaptam néha a magamét.

2014. júl. 24. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!