Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Veletek történt már ilyen?

Veletek történt már ilyen?

Figyelt kérdés
Ma sétáltam hazafelé,amikor egyszer csak jött velem szembe egy ember.Nagydarab,magas,fekete ruhába öltözött férfi volt.Ahogy mentünk el egymás mellett,egyszer csak fogta és megfogta a mellem.Az ilyen normális?Feljelenteni lehet?

2014. júl. 23. 12:41
 1/6 Kései Sirató ***** válasza:
Fel lehet jelenteni szexuális zaklatásért, ha jól emlékszel rá, tudsz adni személyleírást, de ha nincsen szemtanú, vagy felvétel, akkor nehéz lesz bizonyítani. Hol történt? Térkamerák esetleg?
2014. júl. 23. 12:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Feljelenthető, csak így utólag nem fognak tudni mit kezdeni a rendőrök vele, pláne hogy vadidegenről van szó, és pláne, ha nincs jó térfigyelő kamerás felvétel vagy tanúk rá.

Ha legközelebb ilyen történik, azonnal cselekedj, ha megütni nem is mered, legalább kiabálj jó hangosan, hívd fel a környezeted figyelmét az illetőre.

2014. júl. 23. 12:50
 3/6 anonim ***** válasza:
És te mit csináltál?Tökön rúgtad vagy elküldted az anyukájába?
2014. júl. 23. 13:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Feljelentheted, de ha nincs róla felvétel vagy szemtanúk, akkor nem mész vele sokra. Hol történt?
2014. júl. 23. 13:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Miskolcon történt...kiabálni kiabáltam,de utána fogta és visszaállt a bozótosba.Nem tudom azért elég para.
2014. júl. 23. 13:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Az ilyen helyzetekre árulják a gáz sprayt. Nem árt egyet beszerezni hátha legközelebb nem csak tapi lesz.
2014. júl. 23. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!