Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Történt már veled olyan, hogy...

Történt már veled olyan, hogy különösen rosszkor zavartak a váratlan vendégek?

Figyelt kérdés
2014. júl. 14. 21:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen,amikor:

1.Tanulni akartam,

2.Szerelmes lettem,

3.Takarítani akartam,

4.Másra koncentráltam,

5.Mást akartam csinálni,

6.Egyedül akartam lenni.

18/L

2014. júl. 14. 21:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ott van, hogy 'váratlan'. A váratlan vendégek engem mindig különösen rosszkor zavarnak. 20 évesen még lehet, hogy örültem nekik, de így családdal kifejezetten utálom, ha beállít valaki.
2014. júl. 14. 21:26
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

Persze, tudom, hogy a váratlan vendég mindig rosszkor jön, de odaírtam, hogy különösen rosszkor. :-) Ezzel arra gondoltam, hogy nem pl. tv-nézést zavart meg, hanem pl. másik vendégek voltak nálad, vagy valami.

2014. júl. 14. 21:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Amikor hazaköltöztem az exférjemtől a szülői házba, egy délután egyedül voltam, és bánatomban le akartam inni magam. Már egész jól haladtam, mikor beesett pár rokon. A furi az volt, h egymástól függetlenül jöttek, mintha csak megérezték volna, h mennyire magam alatt vagyok. Szóval, csak azért jöttek rosszkor, mert már elég spicces voltam, nem győztem inni a kávét, amúgy jól esett, h ott voltak.
2014. júl. 14. 21:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Még fiatal koromban történt, épp sikerült volna lefeküdnöm egy lánnyal, már néhány ruhadarab lekerült rólunk és mindketten be voltunk indulva... erre megjelentek a rokonok. "Nagyon örültem" nekik. Persze nem nyitottak be a szobámba, de a lakásba belépve meghallottam őket, és mivel zár nem volt a szobám ajtaján, muszáj volt leállnunk.
2014. júl. 14. 21:44
 6/6 anonim válasza:
Vannak vendégek, akik mindig rosszkor jönnek. Nem időre meg alkalomra gondolok, hanem a személyükre, mert mindig a pokolba kívánjuk őket. Volt, hogy akkor jöttek, mikor fater balhézott a bátyámmal, a muter meg feszkózótt a közepébe. Mikor beállítottak, már csak röhögni tudtam...
2014. júl. 15. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!