Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi bajom lehet?

Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés

Nem tudok beszélgetni, ha valakivel nagy ritkán beszélek akkor általában ö kérdez, én meg 1-2 szóban válaszolok és kész. Nem kérdezek, nem tudok felhozni semmi témát. Ez miatt nincsenek barátaim.

Nem érdekel semmi az életben.

Szerintem szellemi fogyatékos vagyok.

2014. júl. 21. 19:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
"Nem érdekel semmi az életben." Hát ez megmagyaráz mindent: azért nem tudsz mit kérdezni, mert témát felhozni, mert valójában nem is érdekel az egész beszélgetés, csak kényszerből, társadalmi elvárásból, esetleg ösztönösen csinálnád, de mivel nem érdekel, nem motivál semmi, ezért nem is megy.
2014. júl. 21. 19:05
 2/15 anonim válasza:

Semmi bajod nincs!

Te ilyen vagy, így kell elfogadni. Ha szellemi fogyatékos lennél nem tudnál róla. Estleg írj fel kérdéseket magadnak, hogy szükség eseten legyen mit feltened, próbálj nyitottabb lenni!

2014. júl. 21. 19:11
 3/15 anonim ***** válasza:
Olyan nincs,hogy semmi nem érdekel!Akkor a net se érdekelne:)Próbálj itt "beszélgetni",chatelni,lehet csak annyi a gond,hogy mások előtt nem mersz megszólalni!Neked kell nyitnod,mert ha bezárkózol,nem lesz senkid...
2014. júl. 21. 21:10
 4/15 anonim ***** válasza:

Ha nincsenek ingerek az életedben, akkor tényleg nehéz bármiről is beszélni.

Túl erős burokba zárkóztál, így nem lesz sikered. Kicsit próbálj meg nyitni mások felé.

2014. júl. 21. 22:25
 5/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az a legnagyobb baj hogy szorongok, zavarba vagyok az emberek előtt.

2014. júl. 22. 19:18
 6/15 anonim ***** válasza:
ha találkozol 1 ismerőssel, kérdezd meg hogy van, mivel foglalkozik mostanában, ha nyár van, megy-e nyaralni, ha már volt nyaralni, hogy telt a nyaralás ? stb. Magadról beszélhetsz arról hogy hogy telt a hétvégéd, mit fogsz csinálni következő hétvégén, mit olvastál utoljára? Milyen zenét szeretsz? Te is kérdezz vissza ha a másik ember érdeklődik felőled. Ha van család, érdeklődj a gyerekekről, ha van tesója ,érdeklődj a tesóról. stb.Mesélj a saját családodról, mit csináltatok utoljára együtt stb.Ha barátnőd van , mesélj róla, vagy érdeklődj a másik párjáról.Vagy ő mit csinál a szabad idejében?
2014. aug. 3. 10:13
 7/15 anonim ***** válasza:
tök normális vagy ne aggódj :) megtudhatnám hány éves vagy és van-e legjobb barátod? csak úgy kíváncisiágból mert az lehet megmagyarázna pár dolgot
2014. aug. 3. 13:08
 8/15 A kérdező kommentje:

26F

Nincsenek barátaim, egy barátom volt de ö 11 éve meghalt. Barátnőm sincs, nem is volt. Nem a külsőm miatt, hanem mert nem merek oda menni a lányokhoz, mert egy szerencsétlen hülye vagyok. Nem is tudnék mit mondani nekik.

2014. aug. 3. 13:31
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem vagy hülye és tudnál bőven mit mondani nekik. Nyilván jogod van az ellenkezőjét hinni és nincs jogom beleszólni, csak hát...
2014. aug. 3. 19:06
 10/15 A kérdező kommentje:
Jó, de nem normális dolog, hogy nem beszélek senkivel.
2014. aug. 3. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!