Szerintetek is jogos a 'megőrült' kifejezés?
A videót nem érdemes komolyan venni , mégpedig azért , mert bárki aki nem hülye látja Billie Joe-n , hogy részeg , nyilván ezért nem is emlékszik a történtekből semmire.
" Ozzy leharapta egy denevér fejét. Na, az emlékezetes. Ez csak hiszti. "
Emlékezetes ja , ennél jobb tettet elképzelni se lehet a lázadás kimutatására ,egyszerűen undorító ez az "ember" , sajnálom , hogy egy fanatikus PETA tag nem kereste meg és nem gyújtotta rá a házát.
Hát én azért valahol jogosnak találom. A másik zenekarnak simán engedték a 25 perces időtúllépést. Úgy gondolom alapjáraton igaza volt és az se rossz dolog hogy kiállt magáért, de tény hogy meglehetett volna oldani "hisztisebb" verzióban is. A gitárt viszont azért sajnálom:D de amúgy tény hogy elméletileg már előtte se volt túlságosan jól BJ, ez meg kiverte nála a biztosítékot. Aztán talán utána még be is vallotta hogy eltúlozta (de ezt csak ismerőstől hallottam, olvasni nem olvastam róla). Bár mindennek megvan a maga ideje és helye, de a Billie sose a megfontoltságáról és nyugodtságáról volt híres.
Amúgy meg szerintem maga a média kapta fel megint az ügyet, ez megtörtént és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!