Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek is jogos a 'megőrü...

Szerintetek is jogos a 'megőrült' kifejezés?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem egyáltalán nem őrült meg. Igaza van.

2014. júl. 18. 20:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%
A "megőrült" kifejezés szerintem is kicsit túlzás, de nem mondanám, hogy igaza volt. Sőt, ő is azt mondja, hogy nem volt jogos a kirohanása. Amikor ez a koncert lement, már hetek óta altatókon, nyugtatókon, szorongásoldókon élt, amik így önmagukban se passzolnak nagyon egymáshoz, de ha még egy "kevés" alkoholt is belekeversz... Na mindegy. Már az IHeartRadio előtt is mondogatták neki, hogy menjen rehabra, csak még a turnét végig akarta csinálni. A Rolling Stone-nak adott interjújában elmondta azt is, hogy kb. nem is emlékszik semmire a koncertből.
2014. júl. 19. 14:29
 12/15 anonim válasza:
96%

A videót nem érdemes komolyan venni , mégpedig azért , mert bárki aki nem hülye látja Billie Joe-n , hogy részeg , nyilván ezért nem is emlékszik a történtekből semmire.

" Ozzy leharapta egy denevér fejét. Na, az emlékezetes. Ez csak hiszti. "

Emlékezetes ja , ennél jobb tettet elképzelni se lehet a lázadás kimutatására ,egyszerűen undorító ez az "ember" , sajnálom , hogy egy fanatikus PETA tag nem kereste meg és nem gyújtotta rá a házát.

2014. júl. 22. 18:56
 13/15 anonim ***** válasza:
35%
Azt hitte hogy mű, sok koncertjén dobáltak be neki műpókot meg műdenevért. Jobb lenne először utánaolvasni kicsit a dolgoknak, mielőtt véleményt alkotsz.
2014. júl. 22. 20:28
 14/15 anonim ***** válasza:
55%
Csak kiált magáért meg az együttesért és a médiának jól jött, hogy egy csomó hülyeséget terjesszenek róla. Ennyi az egész.
2014. aug. 23. 16:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Hát én azért valahol jogosnak találom. A másik zenekarnak simán engedték a 25 perces időtúllépést. Úgy gondolom alapjáraton igaza volt és az se rossz dolog hogy kiállt magáért, de tény hogy meglehetett volna oldani "hisztisebb" verzióban is. A gitárt viszont azért sajnálom:D de amúgy tény hogy elméletileg már előtte se volt túlságosan jól BJ, ez meg kiverte nála a biztosítékot. Aztán talán utána még be is vallotta hogy eltúlozta (de ezt csak ismerőstől hallottam, olvasni nem olvastam róla). Bár mindennek megvan a maga ideje és helye, de a Billie sose a megfontoltságáról és nyugodtságáról volt híres.

Amúgy meg szerintem maga a média kapta fel megint az ügyet, ez megtörtént és ennyi.

2017. ápr. 5. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!