Miért nem vállalod fel, ha rasszista vagy?
Figyelt kérdés
Megfigyelhető, hogy akik nagy hangon cigányoznak, vagy zsidóznak, egyből megsértődnek, ha őket lerasszistázzák, lenácizzák.
Akkor most nekik önismereti gondjuk van? Nincsenek megbékélve azzal, h ők rasszisták? Miért bizonygatják, h nem azok?
Miért fontos nekik, hogy ne legyenek nácik, miközben azok?
2014. júl. 18. 08:28
11/13 anonim válasza:
Rasszista vagyok. Felvállaltam. Ha ettől jobban érzed magad akkor örülök hogy segíthettem :)
12/13 anonim válasza:
Szia!Megjegyzés:A náci azaz nacionalista ami Hitleristát jelent.És nem egészen értem mire célzol igen lehet hogy besértődnek ha le rasszistázák őket mivel lehet hogy az illető/illetők Skinheadek.És az 2 külön dolog még ha van is közte hasonlóság.
13/13 anonim válasza:
Pontozatok le ez az
Éljen Hitler
Üdv utolsó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!