Ha tudnád valakiről, hogy bántalmazták és nem szégyenli/titkolja az furcsa?
ez kb olyan mint nálam a depresszió...amióta vége nem tabu, de amikor benne voltam, csak pár embernek mondtam el...
21F
#1:
miért néznék rá furcsán? mert túltette magát és elmondja?
#1:
Kedves #6-os igen mondhatni, még 1-2 lépés van a boldogság felé, de már sokkal könnyebb :) ha érdekel a történetem belinkelhetem neked privátban :)
Sajnálom, hogy ilyen sok embernek van hasonló problémája. Ha gondolod nekem is elküldheted a történetedet.
# 7
Azért néznének rám furcsán, mert undorítónak fognak tartani vagy lenéznek majd miatta. Vagy mi van, ha tönkreteszi a kapcsolataimat. Nem tudom külső szemmel valaki mit gondolhat/mit érezhet ezzel kapcsolatban, ezért vagyok erre kíváncsi. Most, ha ezt egy ismerősömtől megkérdezném nyilván nem fogja azt mondani nekem, hogy igen megérdemelted biztosan és undorító vagy emiatt. De tudni szeretném, hogy vannak-e olyan emberek, akik máshogy néznének ezután arra a személyre,akiről megtudják.
Tényleg az őszinte vélemények érdekelnének. Valahogy nem okozna különösebb fájdalmat, ha az emberek többsége így reagálna.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!