Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan segíthetek rajtuk? Mit...

Hogyan segíthetek rajtuk? Mit végezzek el?

Figyelt kérdés

Segíteni akarok a lelkileg/fizikailag bántalmazott embereken . Mit tanuljak, h segíthessek (jelenleg pszichológiát tanulok, az jó?)? Vagy hová forduljak, milyen szervezethez? Bevennének jelenleg még végzettség nélkül?

köszi!

22/L

2014. júl. 15. 19:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Az Ökumenikus Segélyszervezet jutott most eszembe. A pszichológia egyébként teljesen jó, nyilván ilyen emberekkel foglalkoznál, ha elvégeznéd. Elég gyakori a nők bántalmazása akár lelki/testi szinten is, van egy csomó nőket védő szervezet is, ill. tanácsadó, segítséget nyújtó központ, de a suli pszichológustól fogva, rengeteg helyen jelen vannak.

Ha full pozícióra nem is, de gyakornokszerűségként szerintem felvennének téged ilyesmi helyre, dumálj a tanáraiddal, ők valszeg. tudnak is segíteni, hogy ilyesmiben helyezkedj el.

(Szép célod van egyébként (Y))

2014. júl. 15. 20:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Bocs hogy offolok. Te egy angyal lehetsz és csak sok sikert kívánok a kereséshez.
2014. júl. 15. 20:19
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Nem hiszem, h angyal vagyok, csak egyszerűen kiborító olvasni/hallani esetleg látni ezt a sok erőszakot. pl. ma mosogatás közben azt hallottam, ahogy az alkoholista szomszédom a nejével üvölt. Vagy múltkor a nagymama egy rendeset lekevert az 5 éves kisgyereknek. Mikor közbelépek, elküldenek a fenébe, mert h mit "pattogok ott" meg "mi közöm hozzá?" Tudom, h semmi közöm hozzá, de az ilyen tettek egy életre megbélyegezhetik a szenvedők életét.

2014. júl. 15. 20:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyetértek veled, igen "mi közöd hozzá" szerintem te csinálod jól hogy nem vagy közönyös az erőszakkal szemben és tenni akarsz a békéért. (vagyis nem akarom megmondani mit csinálsz jól vagy nem, bocsánat)

Nekem nagyon szimpatikus a hozzáállásod, nem írtam még ilyen témában, az autók meg a sport érdekel :) csak kicsit meghatódtam ezen a kérdésen.

Bocs hogy megint offoltam :)

Sok kitartást és sikert.

2014. júl. 15. 22:45
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, kedves vagy! ( és nem én pontoztalak le, sajnálom, h így történt :/ )
2014. júl. 16. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!