Srácok! Miert van az, hogy az apukák néha úgy tolják a babakocsit, hogy csak az egyik felet fogjak ( szóval mintha mellette mennének es közben tolják)?
Figyelt kérdés
2014. júl. 11. 09:33
1/9 anonim válasza:
Mert nem hisztériázunk jelentéktelen dolgokon, mint pl ráesett a gyerekre egy esőcsepp és jajj megfázik, jajj elolvad... Nem kell abba a babakocsiba tíz körömmel kapaszkodni, amúgy sem gurul el...
2/9 anonim válasza:
Mert férfiak, lazák. Én imádom, hogy így csinálják:)
3/9 anonim válasza:
A 3 kerekű drága babakocsikat lehet, hogy lehet így tolni, de próbáljanak meg egy 4 kerekűt ha bolygósítva van a kerék...Lehetetlen, mert elkanyarodik mindig. Én próbáltam egy kézzel tolni és fogni a párom kezét, de nem működik...
Egyébként meg miért zavar ez téged?
4/9 anonim válasza:
azért mert nem fér el a lábuk, mert amikor lépnek belerúgnak a kocsi aljába :)
5/9 anonim válasza:
Illegális babakocsi gyorsulási versenyre készülnek.
6/9 anonim válasza:
Nem "mintha", hanem mellettük is mennek. Mert úgy is gurul.
7/9 anonim válasza:
Én így tolom a Stokkét, mert így is halad, és én így tolom a bev.kocsit is a boltban, ha megyünk:) Nem csak azért, mert laza, hanem mert minek csimpaszkodjon rá az ember, ha nem muszáj:)
28L
9/9 anonim válasza:
Eleinte én is úgy toltam nő létemre, mert állandóan belerúgtam:D Meg kell szokni, h kisebbeket lépjen az ember:) Párom is már belejött, de ugye én töbebt gyakorlom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!