Mondanatok ötleteket, hogy bírjam ki, hogy ne irjak vissza az üzenetére?
Figyelt kérdés
Van egy " baratom ", aki csúnyán megalázott sokszor es at is vert, allandoan hazudozik. De minden nap ram ir Facebookon, hogy hogy vagyok stb, es akarhogy próbálkozom, nem bírom ki hogy ne irjak vissza.. Volt hogy fel napig birtam, de teljesen kikeszultem, amint rairtam hogy Hello, maris egy mázsa ko szakadt le a szívemről. Ez nagyon rossz, mert tudom hogy saját magamat alazom le ezzel, mit tegyek? Van ötletetek?2014. júl. 10. 17:15
1/5 anonim válasza:
Mondjuk tudatosítsd magadban,hogy te többet érdemelsz egy ilyen embernél.Hiszen amíg azt hiszed,hogy neked erre van szükséged,addig ebben a csapdában fogsz vergődni.Magadat csapod be,magadat alázod meg.
3/5 anonim válasza:
Lépj ki a chat-ről, nem tud rádírni.
Tádááám.
Utána el is felejtheted, a barátodat is, meg a chat-et is, az amúgy is hülyeség.
4/5 A kérdező kommentje:
Tudom, de annyira nehez, nagyon magányosnak érzem magam, es alapjáraton kedves, de mindig csinal valamit , ami miatt nagyon rossz kedvem lesz.
2014. júl. 10. 17:24
5/5 A kérdező kommentje:
3. Válaszoló igazad van, egyetertek, csak az a baj, hogy kulfoldon vagyok egyedül, es fb- on szoktam tartani a kapcsolatot a családommal is ( a skype mellett), ezért muszaj belépnem mert anyukám egybol remeket lat, ha nem válaszolok... De persze nem alszenteskedek, van bennem egy kis fuggoseg is, de legfokebben emiatt nem tudok nem belépni chatre.
2014. júl. 10. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!