Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mondj 1 pozitív és 1 negatív...

Mondj 1 pozitív és 1 negatív dolgot, amit a Facebook hozott számodra az életedbe. Hogyan hatott Rád?

Figyelt kérdés

2014. júl. 9. 15:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Pozitív: távolról is ingyen tudok beszélni a barátaimmal (tudom, hogy ott az e-mail, stb., de a facebookját mindenki sokkal gyakrabban nézi meg)

Negatív: mindenből kimaradok az osztályunkon belül, mert mindenki ott éli az életét

És ha mondjuk eljön hozzám egy barátom akkor is végig facebookon lóg ahelyett hogy velem lenne :(

Én nem nagyon szoktam használni

2014. szept. 24. 19:14
 12/12 anonim ***** válasza:

- üzenet küldés ingyen

- részegre ittam magam xy okból és a csoportba ki írtam valamit, erre haverom oda írt valamit, erre meg én ideges lettem és olyanokat írtam neki hogy... amire másnap nem emlékeztem... (1hónapig nem beszéltünk és egy osztályba voltunk) szóval azóta nem piálok

2015. ápr. 14. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!