Ki mit csinál felkelés után legelőször?
11-es vagyok!
Kérdező, nem értem, mi olyan durva azon, amit írtam. A többi "gépbekapcsolós-emailellenőrzős" válasz nem az?
Tumblr-ön tartom a kapcsolatot a legtöbb barátommal, ezért én ott nézem meg reggel a leveleimet, ennyi. Sőt, még egy olyan vérlázító dolgot is írok, hogy amíg megiszom a kávémat, még néhány kedvenc tagemet is megnézem, történt-e valami. Mások azt nézik, hány lájkot kapott az idióta facebook bejegyzésük meg a selfie-jük, én meg azt, mi történt a tumblr-ömön. Olyan durva vagyok hogy már szinte szégyenlem. xDD
Szerintem mindenkinek megvan a reggeli rituáléja, ami alatt magához tér. Anyukámnak az, hogy megiszik két kávét, dohányzik, bámul ki az ablakon. Tovább tart, mint az, hogy ránézek a dolgaimra tumblr-ön. Mások mással ébresztik fel magukat. Igazán felháborító! (-_-)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!