Nem szeretek élni, nincs értelme. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Oljem meg magam onkent? Hiaba keres celt barki akkor is ertelmetlen a let és meg faradxto is..18/L2014. júl. 7. 18:56
1/11 anonim válasza:
Olvasd el Madách Az ember tragédiája c. művének utolsó mondatait, amelyek az Úr részéről hangzanak el. Az élet célja a küzdés, maga. Valószínűleg azért nem szeretsz élni, mert nem ismered az életet. Az élet változatossága kimeríthetetlen, folyamatosan új ingereket kínál, persze csak annak, aki nyitott az ingerekre és kihívásokra.
2/11 anonim válasza:
18 éven miért érzed értelmetlennek az életed?
3/11 anonim válasza:
Semmi álmod, vágyad nincs, amit érdemes lenne megvalósítanod?
Szerintem unatkozol vagy kiábrándultál a világból.
Ha van túlvilág, szerintem ott se éreznéd jól magad.
4/11 A kérdező kommentje:
Ismerem Madach muvet,és a jo dolgok sem erdekelnek. Nem akarom ezt csinalni ,minek?
2014. júl. 7. 19:22
5/11 anonim válasza:
Igen,az élet nem könnyű,de mindig lehet találni olyan dolgokat,amik szebbé,elviselhetővé teszik.Én azt mondom,ne add fel,ne öld meg magad,hiszen előtted még az élet-ami rajtad múlik leginkább,hogy milyen lesz..
7/11 anonim válasza:
Keres magadnak egy pasit. Talán akkor megjön az életkedved.
8/11 anonim válasza:
Ha már az öngyilkosság foglalkoztat, akkor súlyosabb a helyzet és nem fog egy egyszerű "csinálj valamit ami boldoggá tesz" tanács segíteni.
Menj el mielőbb pszichológushoz, majd ő segít és megmondja, ha kell-e pszichiáter. Hidd el, egy jó pszichoterápia (beszélgetés) nagyon sokat tudna segíteni.
9/11 anonim válasza:
Már 7 éve így élek mégse ölöm meg magam, sőt fel se merült a gondolat.
# 6
Fizeted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!