Nem szép (én biztos nem hívnám a lányomat így), de a tűrhető kategóriába tartozik. Ismerek ilyen nevű kislányt, ő nagyon aranyos és illik rá ez a név.
2014. júl. 7. 20:50
12/21 anonim válasza:
Magyar gyereknek magyar nevet adnék, ha csak az apja vagy az anyja nem más nemzetiségű.
2014. júl. 8. 11:40
13/21 anonim válasza:
Gyönyörű, az egyik kedvenc nevem, szerencsés vagy! Én nagyon szerettem volna, hogy ez legyen a nevem, de hozzám nem illik, viszont a gyerekemnek adnám. :)
2014. júl. 8. 14:43
14/21 *Nekomimi* válasza:
Én tényleg nem akarok senkit sem megbántani, de nekem nagyon nem tetszik a Vanessza név.
Valaki írta hogy cigányos...hát, egyet kell, hogy értsek vele, mert szerintem is az.
Külföldön rendben van, de itt nem okés. Mint ahogyan a Szamanta, Szelena, Méri stb nevek sem okésak.
Jaj, van még egy ezektől is rosszabb... A Dzsesszika :D
2014. júl. 10. 08:33
15/21 anonim válasza:
Annyira furcsa, hogy itt kérdezik az ember véleményét és ha leírja azt, hogy nem tetszik, akkor lepontozzák. :DD
Kérdező, ha nem bírod a kritikát akkor ne írj ki ilyen kérdést. És csak hogy engem is lepontozhass/pontozhassatok, nekem sem tetszik a Vanessza név. Cigány név, legalábbis itt Magyarországon.
2014. júl. 12. 18:17
16/21 anonim válasza:
komolyan itt csak a 0% ozas megy?
vki irja nem szep 0%
szerintem szep 0%
a kerdes ‘’Szerintetek a Vanessza szép név?‘’
2014. júl. 12. 18:23
17/21 anonim válasza:
Nem csak hogy lepontozzák, moderációt is kérnek rá... 2 hozzászólásomat is töröltette valaki, pedig csak a "roma" szócska volt bennük.
2014. júl. 12. 18:23
18/21 A kérdező kommentje:
Már elnézést drága egy embert pontoztam le.valamint nem azt kértem hogy fejtsd ki a véleményed a pontozásról.úgy pontozok ahogy nekem tetszik semmi közöd hozzá.
2014. júl. 12. 23:18
19/21 anonim válasza:
Egyaltalan minek irtad ki a kerdest? Nem tetszhet mindenkinek ez a nev. Csak azert lepontozol mert le mertem irni, hogy nekem nem tetszik? Ezzel kiallitottad a sajat segenysegi bizonyitvanyodat kedves Vanessza.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!