Alvás nélkül át fogom tudni vészelni a napot?
Figyelt kérdés
Nem tudtam aludni, egyrészt a szúnyogok miatt, másrészt csak álmatlanul forgolódtam. Ettől függetlenül pihentem egy órát. Most elég ébernek érzem magam, de programom van mára, ahol alvás mellett is gyakran elálmosodom, mert hosszú ideig tart, és monoton, de érdekel egyébként, tehát nem szeretnék bealudni!
Egy kis mozgással és sok-sok vízzel fel tudom rázni magam?
2014. júl. 6. 04:35
1/3 anonim válasza:
A kávé a barátod! De egy jó erős fekete tea is sokat segíthet.
2/3 anonim válasza:
Persze, csak ne ülj sokat egy helyben, hogy ne álmosodj el, ha elálmosodsz, akkor mozogj és ja, mosd meg az arcod.
Autót ne vezess, mert másra is veszélyes vagy ilyenkor, nem csak magadra... És olyan dolgot se végezz, amiben nem hibázhatsz!
3/3 anonim válasza:
Ha tudsz, délben dőlj le 15-20 percre aludni, hidd el, sokat segít.
Emellett a mozgás, víz és a kávé a haverod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!