Tom Hiddleston rajongó lányok! Hogy reagálnátok ha Tomnak barátnője lenne?
Kedvelem Tomot mint színész, illetve interjúkban is egy roppant szimpatikus fiatalember. :)
Engem egyébként különösebben nem foglalkoztatna. Úgy viszonyulnék hozzá, mint eddig.
Szerintem neki még egész normális rajongótábora van, tavaly vagy mikor felreppentek hírek, hogy jár egy lánnyal és jól fogadták a Hiddlestoner csipet csapat. De igazából nem is egy korosztályról beszélünk. A 1D rajongó tábora 8-18 éves korosztályból kerül ki, míg Hiddles-ért ahogy észrevettem többnyire a 15-30 évesek vannak oda.
Én is nagyon kedvelem, de eszembe sem jutna, hogy fenyegessem a barátnőjét. Igaz már idősebb vagyok, nem a kiskamasz kategória, de ritka betegek és megszállottak tudnak lenni a hírességek rajongói.
Ha egy szimpatikus hölgyet választ akkor szurkolnék nekik, ha a hideg rázna a csajtól akkor kerülném a róla szóló mindent.
Van olyan híresség akit kedvelek, de a választottjától a hideg ráz a viselkedése és a külseje miatt is. Ha meglátom a nevét vagy egy képen szerepel egyszerűen tovább görgetek.
UI.: Azt a személyt aki akadályozza a kedvencét a magánélet kialakításában, aki elakarja marni mellőle azt akivel kölcsönösen szeretik egymást, nem tartom igazi rajongónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!