A volt barátom megütött, amikor szakított. Bővebben lent! (? )
osszevesztunk , mert talaltam 2 ovszert a taskajaban. abban a taskaban, amelyikben multkor bulizni indult NELKULEM. megharagudtam ra, ki szerettem volna bekulni, de o elmondott minden k.anak es megutotte az arcomat tobbszor is, ellokott, dobalt es az ujjamba beleszurt egy tusket.
a fiu buntetett eloeletu, verekedes miatt 1 ev felfuggesztettet kapott. ha feljelentenem, akkor lecsuknak? egyaltalan fel lehet ezert jelenteni?
Hát ha nincs rá bizonyíték (látható sérülések, zúzódások, tanúk esetleg), akkor nem biztos, hogy lesz eredménye, bár mivel hasonló dolgok miatt már elítélték lehet, hogy mégis komolyan vennék a dolgot.
Azért bemennék a rendőrségre és megkérdezném, hogy mit is lehetne tenni.
A rendőrség nem foglalkozik pár terápiával. Elmész kiröhögnek, és utána magadtól rájössz hogy neked is jobb ez így ha magatok közt beszélitek meg.
Nem is gondolnád hány ember ütné a nőjét, ha volna oka rá, ilyen srác nem hozzád való, hanem olyanhoz aki nem fél tőle, és ugyanúgy visszaüt.
Keress mást, és hanyagold ezt a békülést
22F
"osszevesztunk , mert talaltam 2 ovszert a taskajaban"
Miért kutatsz más táskájában?!
Így jártál!
"barátom megütött...a fiu buntetett eloeletu, verekedes miatt"
Miért kezdtél ilyen fazonnal?!
Így jártál!
Nem hiszem, hogy ezért lecsuknák. Kapna felfüggesztettet, vagy pénzbüntetést oszt jó napot.
Ugye nem akarsz visszamenni hozzá? Mármint akkor sem majd, ha néhány nap múlva megy virággal meg bociszemekkel és ígéretekkel bocsánatot kérni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!