Komlós Henrietta kérdése:
Milyen trükköket tudtok betörés és utcai rablás ellen?
Figyelt kérdés
2014. júl. 4. 15:19
11/16 anonim válasza:
Mindenhova nem mehetsz ilyen nadrágban.
12/16 anonim válasza:
A sokzsebes nadrág jó ötlet.
De mégjobb ha magadra akasztasz 30 táskát és abból csak az egyikben vannak benne az értékeid!
Ez elég megtévesztő! Nem? :-D
13/16 PawahDani válasza:
Mivel a nevedből tudok feltételezni, hogy lány vagy, ezért ne rakj értéket, személyit, bérletet, egyebet a táskádba, mert azt tudják egyből kilopni a kezedből, ha van kabátodba belsőzseb, vagy oldalzseb, akkor azt ajánlom, meg egyszer haverom így védekezett, hogy vett egy kamu pénztárcát, amit a hátsózsebébe tett, és direkt kilógva hagyta egy kicsit, és azt lopták el, és nem azt amibe az értékek voltak. :D
14/16 A kérdező kommentje:
Maximum két táskát vállalok be. A pénztárca meg majd a szoknyámból fog kilógni :D
2014. júl. 6. 11:58
15/16 anonim válasza:
A táskámat én mindig úgy hordom, mint egy tarisznyát, vagyis átlósan, így nem tudják rólam levenni, úgy, mintha csak a vállamra akasztanám.
Buszon is sok rablás fordul elő, ezért a pénztárcát mindig zárható rekeszben hordd, és ne tudjanak könnyen belenyúlni magába a táskába se.
Tőlem egyszer megkíséreltek a buszon lopni: egy fiú állt mellettem felkötött karral, és a mellette álló másik srác nyúlt át rajta keresztül a táskámba, az előző kabátja alatt (miket ki nem találnak, nem?), de meghallottam a mágneszár hangját, és rászóltam, hogy: Ez most nem sikerült! :-)
16/16 anonim válasza:
Durva lenne ha a szoknyádból más lógna ki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!