Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lenne kedvetek egy ilyenhez?

Lenne kedvetek egy ilyenhez?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kiváncsi, hogy kb hányan jelentkeznétek egy klubba ahol zene tánc és színjátszás van. Aki tud tanítja a másikat alapon. 10-18 év között, hogy minél többen legyünk. Ez csak egy felmérés de ha valakit komolyan érdekelne akkor közlöm, hogy Debrecenben van, csak kíváncsi vagyok, hogy megéri-e elindítani.

2014. júl. 3. 21:51
1 2
 11/14 babóca14 válasza:
nekem nagyon tetszik az ötlet, főleg, hogy tánc is van benne:)én a saját korosztályomról tudom, hogy nem nagyon tolerálják a kisebb gyerekeket...szóval szerintem vmi csoport bontás nagyon kellene:) a zenét hogyan gondoltad, zenekar? vagy csak jammelés? szívesen mennék csak 300 km-re lakom Debrecentől:((
2014. júl. 4. 16:08
 12/14 A kérdező kommentje:
hát a zenét úgy gondolom, hogy "énekórák" is lennének és a darabokban ilyenek is benne lennének
2014. júl. 4. 17:39
 13/14 anonim válasza:

Szia.

Nekem is nagyon tetszene az ötlet,bár bevallom h a 18-as korosztály számomra is kicsit kellemetlen lenne.

Igaz h 22 éves vagyok,de nagyon jó ötletnek tartanám a dolgot.

Nincs semmilyen "előképzettségem",de szivesen részt vennék ilyen dolgokban :)

2014. júl. 4. 19:57
 14/14 A kérdező kommentje:
uhh hát sajnálom csak én még "éppen most léptem be a tinédzser korba" és attól félek, hogy a huszonévesek nem szívesen "dolgoznának" velem. viszont én nem akarok annyira az én korosztályommal hiszen éretlenek és nem gondolják komolyan mert épp a 12-14 évesekakarnak énekesek lenni stb. de én szerintem éretebb vagyok ennél :/
2014. júl. 4. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!