Ti kezet fognátok vele?
Figyelt kérdés
Ha van egy ismerősötök, akit mondjuk évek óta nem láttatok, de az illető egy gerinctelen aljas alak és számtalanszor kihasznált meg keresztbe tett nektek, ti kezet fognátok vele, ha összefutnátok mondjuk egy találkozón? Nem igazán tudom, hogy reagáljak ilyenkor. Ha nem fogok vele kezet, a többi ember is meglátja, hogy valami baj van, ami engem nem zavar, mert ez az illető a szarkavaró nem én. Viszont ez nem azt jelentené, hogy még mindig nem tettem túl magam rajta? Tudom, ha ilyen kérdéseket írok ki ide, az azt jelenti, hogy még nem. Vagy inkább emelkedjek felül rajta, fogjak vele kezet, ne nézzem levegőnek, de ne is tegyek úgy, mint aki kedveli, meg örül, hogy látja?2014. júl. 1. 09:02
11/16 A kérdező kommentje:
Amúgy nem idegeneknek hoznám fel, hanem a közös ismerőseinknek.
2014. júl. 1. 11:35
12/16 anonim válasza:
#5 a nőnek kell kezet nyújtania
13/16 anonim válasza:
Van ilyen ismerősöm, illetve ennél jóval durvább, viszont nő. Az egyikkel ugyanott dolgozunk, csak más munkakörben. Én a levegőnek nézés mellett döntöttem.
14/16 A kérdező kommentje:
Nos ő Angliában él és dolgozik, ritkán jön haza és ha találkoznánk is csak véletlen találkozás lenne, mondjuk egy buli helyén, vagy osztálytalálkozón mondjuk. Mindenkinek köszönöm még egyszer.
2014. júl. 1. 12:06
15/16 anonim válasza:
Nem vagyok haragtartó. Ennek ellenére egyszer egy hasonló helyzetben azt mondtam, bocsi, szarba nem nyúlok. És továbbálltam.
16/16 anonim válasza:
vonakodva, de kezet fognék vele, természetesen.
ha valami bajom volna, megmondanám neki személyesen, de nem aláznám le ezzel mások előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!