Önkívületi állapotban ráköszöntem és kezet fogtam egy idegen emberrel. Hogy javítsam ki a magamról alkotott képet?
Buszmegállóban egyszer csak megfordulok és kezetfogok egy emberrel, erre azt mondtam: Mondd! - ő meg csak nézett.
Majd újra mondtam neki: Mondd! Nem te szóltál? - ő nemet mondott. Erre én: Akkor ki szólt ba*dmeg?
Szóval ennyi a történet, amúgy nagyon ritkán következik be nálam ez az állapot. Biztos narkósnak tart ezek után a tag, de én nem akarom, hogy annak higgyenek. Tehát javaslatokat várok.
Köszi
20/F
:D
Ilyenkor jó hogy vizuális típus vagyok.
Miért gondolod, hogy helyre kellene hoznod. Hát nem mindegy, hogy mit gondol egy vadidegen?
Legközelebb próbálj meg kezet fogni vele b.meg nélkül. Persze valami, a múltkorinál tisztább állapotodba.
Nekem szimpi vagy, jot mosolyogtam a sztoridon (pozitiv értelemben). Èn orultem volna a helyében, mert ez mutatja, hogy vannak még velem egykoruak akik nem állnak arctalanul a tomegben :D
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!