Mi értelme van a blogoknak/vlogonak?
Figyelt kérdés
Legfőképpen azoknak, amiben leírják hogy mi történt velük, és mit csináltak. Ki a francot érdekel? Komolyan, ha ennyire érdekel más magánélete, az nézze a Nagy Testvért, meg a Való Világot. Az egész feltűnési viszketegség? És csodálkoznak hogy a mai fiatalok milyenek. Tiszta szégyen.
Ezek alól kivételt képeznek azok, amelyek tanácsokat, ill. tippeket adnak az emberek, hogy hogyan vészelhetnek át egy időszakot, vagy amelyek a szellemi értékeket "reklámozzák".
2014. jún. 30. 13:36
1/4 anonim válasza:
Engem csak a bizonyos témával foglalkozók érdekelnek, de most őszintén, ha a készítá jól érzi magát tőle, hát csinálja. Másrészt vannak emberek, akik a sima, hétköznapi témákról is érdekesen vagy viccesen tudnak beszélni. Ezzel mi a gond? Felesleges őket kikiáltani bűnbaknak bármilyen térsadalmi problémával kapcsolatban, nem ők tehetnek róla, hogy sok szülőre én még kutyát sem bíznék, nem hogy gyereket, mert szart sem értenek a neveléshez.
2/4 A kérdező kommentje:
Az esetek döntő többségében olyat láttam, hogy szimplán leírja hogy mit csinált, mi volt vele. Idegesítő.
2014. jún. 30. 13:47
3/4 anonim válasza:
Nem tudom, de teljesen felesleges teleszemetelni az internetet ilyenekkel...
4/4 anonim válasza:
ha valakinek jó, hogy személyes naplót ír és azt pont a weben teszi blog formájában, akkor az az ő dolga, rá kell hagyni. max. nem kell elolvasni. ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!