Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Üdv a b-nőmnek kőlcsőn adtam...

Vegita84 kérdése:

Üdv a b-nőmnek kőlcsőn adtam a telefonomat mert az ővét elvették a szülei és amit kőlcsőn adtam neki azt is elvették tőle hogy a szüleit feljelenthetem lopás-ért?

Figyelt kérdés

A b-nőm 22-éves én 30-éves és a szülei nagyon rossul bánnak velel a főldőn alszik csak vajas kenyeret eszik mindennap és üttik verik szegényt ugye a b-nőm beteg a betegség pontos nevét nem tudom csak azt hogy valami szemályiség zavar vagy ilyesmi és gyogyszert szed ugye szeretjük egymást

viszont az apja és a mostoha anyja nagyon szigoruak vele

na már most ugye mindig mondom hogy amit neki adok azt ne engedje hogy a szülei elvegyék tőle sde a telom is elvették tőle azért adtam neki kőlcsőn hogy tudjam hívni és beszélgetni de elvették tőle akkor a kérdésem a kővetkező feljelenthetem a szüleit mint lopás-ért?

2014. jún. 30. 11:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Azóta mi lett belőle? Visszakaptad a telefonodat? Tett valaki feljelentést ellenük?
2020. aug. 17. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!