Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Élvezitek a nyaralást kövér...

Élvezitek a nyaralást kövér lányként\ nőként? Hogy lehet felszabadultan kimenni a strandra így?

Figyelt kérdés
Én már gyerekkorom óta nem voltam strandon, nyaralni se nagyon, kibújtam alóla valahogy mindig. Nekem ez igazi rémálom hogy fényes nappal mutogatnom kell a kövér narancsbőrös testemet, idegen rosszindulatú emberek előtt. Gondolok itt főleg a tizenéves társaságokra a strandon akiknek a szórakozása hogy undorodó arccal nézik a többi embert, és megjegyzéseket tesznek rájuk. Tisztelet a kivételnek persze, tudom hogy nem mindenki ilyen. Szóval az ilyesmi nekem elveszi a maradék önbizalmamat is, és elmegy a kedvem mindentől. Viszont most nyáron muszáj elmennem Balatonra a párommal, már évek óta erőlteti, de eddig kibújtam alóla azzal hogy nincs munkám még, és így nem szeretnék tőle elfogadni mindent anyagilag. De mostmár 8 hónapja dolgozok teljes állásban, szóval nem tudok már mit kitalálni, bele egyeztem, le is van már foglalva a szállás. Félek hogy ahelyett hogy jól érzem magam, inkább egy hét szenvedés lesz ez az egész. Olyan alakom van hogy nem segít rajta az egyberészes fürdőruha, mert pont az ellenkezője vagyok. Lapos has, szép derékvonal, de cserébe aránytalanul hatalmas dagadt combok, fenék, és karok. Sehogy nem tudom eltakarni a problémás részeket.
2014. jún. 28. 09:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én ugyan ki nem mentem fürdőruhában mutogatni a dagadt testemet, amikor kövér voltam. Senki nem érezheti magát felszabadultan, mikor nagyon jól tudja, hogy éppen a legelőnytelenebb oldalát mutatja és ezt meg is mondtam a páromnak, hogy ezért nem járok strandra, vagy vízpartra. Te se titkolózz, meg ne fogd a munkára, mondd meg őszintén, hogy egy percig sem éreznéd jól magad és ne győzködjön, mert csak az ő kedvéért tennéd, kényszerből, de üljetek le és találjatok olyan lehetőségeket, ahol mindketten ki tudtok kapcsolódni: egyik nap városnézés, másik nap túrázás egy erdőbe, vagy egy hegyre, közös hajókázás, ilyesmik.
2014. jún. 28. 14:52
 12/13 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem lényegtelen, hogy kövér-e, mert mindenkinek joga van jól érezni magát.
2014. jún. 28. 15:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát most biztos, hogy csak azért mert egy névtelen idegen mondja nem fogod elhinni, de azért leírom. Szerintem nem nézegeti senki a másikat a strandon, másrészt nem kéne szégyellned magad a tested miatt, ezzel nem sértesz meg senkit. Semmi közük hozzá, hogy hogy nézel ki. Én sem vagyok sovány, de gyakran járok ki, mert szeretek fürdeni, és nem érdekel, akinek nem tetszik. Nem kell nézni.
2014. jún. 28. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!