Ezzel foglalkozik a rendőrség, ha kihívjuk őket?
Figyelt kérdés
Az utcán egész éjjel szólt valami üzletnek a riasztója, sokszor felébredtünk, szinte lehetetlenség volt aludni tőle.
Most nem hívtunk senkit, de vagy 6 órán át szólt. Ha máskor ilyen van, és felhívjuk a rendőrséget, kiröhögnek, vagy tudnak is csinálni valamit?
2014. jún. 24. 07:40
1/6 anonim válasza:
a riasztó is csak indokolt esetben csaphat zajt,és ráadásul nem is órákon keresztül,
-úgyhogy nyugodtan hívjátok őket,hogy nem tudtok pihenni,mert valami zavarja-háborítja a csendet,
2/6 anonim válasza:
Persze hívjátok ki őket. Ők kimennek, és körbenéznek nincs-e betörés, és értesítik a tulajt is, hogy kapcsolja ki.
3/6 anonim válasza:
Hahó! Erre van a riasztó! Hogy RIASSZON! Miért ennyi a betörés vajon? Mert az emberek kedvesen elfordítják a fejüket.. Máskor tessék hívni a süncsaládot!
4/6 anonim válasza:
Ezt ki sem írtam volna..Ne haragudj.Halljátok hogy szól a riasztó...Gondolom akkor az egész utca is...Ès senki sem értesíti a rendörséget??Na szép.Hová kerültünk! :(
5/6 anonim válasza:
Hát belétek sem sok értelem szorult, az már egyszer biztos...
6/6 anonim válasza:
van még olyan bolt ahol olyan riasztó van ami nincs összekötve valamilyen biztonsági szolgálattal? elsőre nekem sem jutna eszembe, hogy rendőrséget hívjak, mert normál esetben 10 percen belül ki kéne érniük a biztonságiaknak... de azért fél óra elteltével nekem is fura lenne miért nem hallgat már el... és telefonálnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!