1/7 anonim válasza:
Mert a többség magasabb,gondolom azért.
2/7 anonim válasza:
max a magas emberek mondják, én azt veszem észre az utcán hogy a legtöbb ember kb velem egymagas(170 körül vagyok én is), persze látok sok magasabbat is
3/7 anonim válasza:
170 cm vagyok.. egyszer mondták ezt rám,de akkor 18 éves voltam.Szerintem a testalkat(sovány-telt)is csalóka lehet.
36.f
4/7 anonim válasza:
Nem éppen egy kosárcsapat magasságának az átlaga, talán ezért.
5/7 A kérdező kommentje:
De én 165 centi vagyok,akkor én mi vagyok?
2014. jún. 19. 23:19
6/7 anonim válasza:
Ha lány vagy, akkor a 165 cm nem rossz. Ha fiú, akkor alacsony vagy.
Mivel a testmagasságodon csak óriási szenvedéssel lehet változtatni, és azzal is csak néhány centimétert nyerni. Fogadd el önmagad. Ha saját magaddal ki vagy békülve, mások sem fognak foglalkozni a magasságoddal, legfeljebb baráti humorként.
7/7 anonim válasza:
Mert bunkók azért! Magasról, le kell sza..i őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!