Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lenne egy ilyen blogra érdeklő...

Lenne egy ilyen blogra érdeklődés?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy blogot csinálni, amiben az élményeimet, tapasztalatomat, tudásomat osztom meg az emberekkel.

Legyen akár iskolai, szociális, mindennapi életről, divatról, diétáról, sportról, bulikról, problémákról, filmekről, helyekről, szóval átfogóan mindenről ami egy ember életében előfordul. Na, lenne erre igény, vagy érdeklődés?

2014. jún. 18. 21:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy jelenleg van e igény ilyenre, kb 5 évvel ezelőtt amikor 15 évesen ilyen blogot kezdtem, sokan olvasták és minden posztom alá sok komment is érkezett. De aztán egy idő után megijedtem, hogy az olvasók már többet tudnak rólam, mint a barátaim ezért abbahagytam. Veszteni nem veszthetsz semmit
2014. jún. 18. 21:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha mondjuk ezekből kifogsz egyet, és azt kőkeményen, odaadással, és tudással csinálod, akkor lehet lenne. De így meg egy szimpla "xy élete" típusú napló lenne, abból meg van ezer.

Jobb szeretem a célirányos blogokat, filmb..zi, sorozatjunkie, baaadmovies, videómánia. Vagy túraautó blog is kisebb blogként indult, aztán nagyra nőtte magát. De szakmámon belül is vannak akik blogot írnak, szakmait, és az érdekel engem is.

De most hogy más életét olvasgassam, az nem akkor már inkább egy jó könyv.

2014. jún. 18. 23:20
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt azért nem csinálnám, mert ha esetleg befutsz akkor az emberek többet fognak tudni rólad mint a családod kb. Mert az emberek szeretnek más életében vajkálni
2014. jún. 19. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!