1/10 anonim válasza:
Hogy mások kedves kérdéseire válaszoljak,ezzel segítvén őket.
2/10 anonim válasza:
Mert több szem többet lát, több fül többet hall, és több agy gyorsabban rátalál a problák okára. Én személy szerint a legtöbb pl számítástechnikával kapcsolatos kérdésemet itt teszem fel és vitatom meg, mert ugyan fogjuk rá, hogy értek hozzá, de nekem is sokszor támad olyan akadály amihez segítséget kell kérnem, és ez a legkézenfekvőbb oldal. Bár szó se róla elég sok gyengébb elméjű ember talál meg, tiszetel a kivételnek, de leggyakrabban a gyakorikérdések.hu oldalán feltett kérdésekre innen kapom meg a választ.
3/10 anonim válasza:
Azért regisztráltam, mert ki akartam kérni mások (idegenek) véleményét egy kérdésben, nehogy rossz lépést tegyek.
4/10 anonim válasza:
szeretem olvasni a topicokat es mert unatkozom a munkahelyemen
5/10 anonim válasza:
a lakótársam összehányta a gatyáját, és nem jött ki a folt. és gondoltam, megkérdezem, mivel vehetnénk ki:)
6/10 anonim válasza:
Többet tudjak meg az emberek gondolkodásmódjáról.
7/10 anonim válasza:
hogy trollkodjak. bár azóta már inkább hasznosabb válaszokat adok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!