Lenne egy fontos és sürgős kérdésem! Aki volt már Sütő Enikő modell iskolájában: Hány forintot kellett fizetni? Mert szeretnék jelentkezni! Leírnátok nekem hogy ti hogyan regisztráltatok, miket kellett csinálni? Sürgős!
nenenenenene !
semmire se mész vele, azért csinálják az egészet hogy kihúzzák belőled a pénzt.
kapsz egy nevetségesen gyenge "portfóliót", meg egy semmiresejó "oktatást", meg hogy majd szereznek munkát meg szupersztár leszel, de semmi se leszel a sütő enikő modelliskolától, csak szegényebb 1-2 százezer forinttal.
ha komolyan akarsz modellkedni, válassz néhány komoly ügynökséget (visage, attractive, face pl) és jelentkezz hozzájuk. ha tényleg tehetséges vagy, ők látni fogják.
ha csak hobbiszinten érdekel, akkor is lehet dellázni maszek fotósoknak inkább, vagy keresni tfcd alapon fotóst, de sütő enikőnek egy forintot se fizess - szerintem.
hihetetlen hogy még mindig el tudja adni ezt a "tanfolyamot", pedig már százezren írták le a negatív tapasztalataikat, és én se csak úgy mondom amit mondok.
úgy emlékszem egyébként ilyen 100-150 ezer forint körül van (volt pár éve).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!