Miért ritka a cigány és nem cigány közti párkapcsolat/házasság?
A jómódú, kultúrát követő cigányoknál nem nagyon fogadják el a magyar emberrel kötött kapcsolatot, bár összeverni nem fogják ezért, de a nők ha tehetik max flörtnél megállnak.
Viszont azon cigányok akik lecsúszottak, nincstelenek, nem válogatnak, látni ugyanúgy csóró magyart, velük ismerkedni.
Ennek nagyon sok oka lehet, de magambol kiindulva, elsosorban neveltetes.
A gyerek mikor felno, mit lat otthon? Anyu apu kopkodi a cigokat, mert nem dolgoznak, lopnak, rendort vernek stb. A media sem segit!
Bennem is volt egy nagyon eros rasszizmus iranyukba, amig a templomban meg nem ismertem egy csaladot, akik nagyon kedvesek/tisztak/torvenytiszteloek, vagyis normalis ciganyok voltak. Akkor belattam, hogy amit otthon hallottam, nem mindig igaz. Nem fogok szotlanul elfordulni, ha az elet ugy hozza, hogy egy cigany megszolit, hiszen tudom, hogy vannak koztuk normalisak. Sot, a szuleim szomszedsagaba nagyon tehetos ciganyok koltoztek es a ferj mindig elore koszon ha meglatja anyuekat, neha meg trecselnek is a keritesnek tamaszkodva.
Ennek ellenere az irantuk erzett eloiteletem meg annyira bennem van, hogy biztos nem kezdenek egy cigany ferfival partnerkapcsolatot.
De megmondom a frankot, amiota lattam az Argo c. filmet, azota a muszlimokat is messzire elkerulom ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!