Mi (k) az (ok) az összeesküvés-elmélet (ek), ami (ke) t elhiszel?
Nem tudom, hogy ez mennyire összeesküvés-elmélet, de azért elmondom. Magyarország a 2. vh-ba Kassa bombázása után lépett be; a hivatalos álláspont szerint a szovjetek bombázták a várost, de a legtöbben a németeket vélik látni a támadás mögött, szerintem viszont a románok voltak.
Ez is olyan, mint a többi összeesküvés elmélet: egyértelműen nem lehet bizonyítani és megcáfolni sem lehet ugyan úgy.
NSA botrányt, de az már ugye bizonyítva lett.
Igazából konkrét elméletekben nem hiszek, hanem azt mondom, h vannak furcsaságok.
Például a HAARP vagy az Area 51.
Konkrétan nem hiszem el egyiket sem, csak néha elgondolkodtató, hogy talán nem pont úgy történtek, ahogy azt gondoltuk.
Akár a Pearl Harbor elleni támadás, akár Kennedy megölése, Akár 9/11. Vagy most az MH370 járat eltűnése is érdekes, a mai világban ahol kb a tűt is megtaláljuk a szénakazalban.
De legtöbbször úgy vagyok az egésszel, hogy érdemes megnézni 1-2 kisebb magyar ügyet is akár rablás, akár gyilkosságok, még ott sem tudnak sokszor egyértelmű dolgokat sem bebizonyítani. Vagy érdekes az emberek hozzáállásának változása.
Lásd Rezesova ügy...eleinte 99% a halálát kívánta, legutóbb mikor olvastam 99% már kb áldozatként tekintett rá....most nem azért hogy itt véleményt nyilvánítsak, de még ebben is nagyot változott az emberek nézete rövid idő alatt, mi van akkor világméretű helyzetekben?
Én mondjuk pont az ilyen 51-es körzet és HAARP dolgokat tartom orbitális baromságnak. De a legalja a Chemtrail.
"240
munkatársa van, éves költségvetése mintegy
3,2 milliárd dollár."
Azért elég fura, h majdnem 700 milliárd forintot dobnak a HAARP-ba és mindezt azért, mert a szaros sarki fényt vizsgálják.
A magyar Rendőrség éves költségvetése 240 milliárd és 40 ezer ember meg több ezer jármű alkotja.
Az 51 körzetről meg annyit, h évekig tagadták...
Országunkat nem csak politikusaink, hanem bankok, multi cégek és vallási csoportok irányítják.
Elég ha kisebb hír szólgáltatókat olvasol, ott hamar rá jössz erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!