Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A Dominika névről milyen lány...

A Dominika névről milyen lány jut eszetekbe elsőre?

Figyelt kérdés
Magas, alacsony, hajszíne, szemszíne, név alapján tulajdonságok, külső, belső… bármi

2014. jún. 12. 07:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Kövér, alacsony, sötét hajú, sötét szemű, nem túl szép, de magát mégis annak képzelő lány
2014. jún. 12. 09:00
 12/22 anonim ***** válasza:
89%

egyet ismerek,még most is szerelmes vagyok belé hmm:)

szőke,aranyos:)

2014. jún. 12. 10:32
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
vékony alacsony fekete hosszú hajú cigánylány. tulajdonság: ribizli.
2014. jún. 12. 10:48
 14/22 anonim ***** válasza:
Én nem ismerek egyetlen Dominikát sem (teljesen semleges név), az nagyon gáz, ha nekem elsőre a Dominikai Köztársaság ugrott be? Oo
2014. jún. 12. 13:02
 15/22 A kérdező kommentje:

Ez vicces,, mennyire nem passzol hozzám a nevem :D

Rólam eddig ilyeneket mondtak:

(164 cm, 52kg, szőkés, szőkesbarna viszonylag hosszú haj, kék szem)

Kedves, őrült, vidám, nem beképzelt, idegennek elsőre kicsit flegmának tűnhetek, sose kényeztettek el, alsóban kitűnő, most 4-5ös tanuló vagyok, lelkizős típus, empatikus, nagyon ritkán bekepzelt, azt csak viccből inkább

13 éves vagyok

2014. jún. 12. 13:39
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Én egy vicces, kedves, vidám lányt képzelek a névhez, tehát olyasmi személyiséget, mint amilyen te vagy (nem ismerek Dominikát, így ez nem befolyásol). Viszont sötét hajat és szemet képzelek hozzá.
2014. jún. 12. 23:42
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Bájos, törékeny, kedves, hallgatag ember. Szeret olvasni, zenét hallgat, szabad idejében festeget és rajzolgat. Utálja a tömeget, a disco-zenét, nem sok barátja van, hűséges, szereti az állatokat. Pókfóbiás.
2014. jún. 14. 22:35
 18/22 anonim ***** válasza:
nekem általánosban volt Dominika nevű osztálytársam...olyan 165 cm körüli volt, nagyon sovány, barna, göndör hajú, barnaszemű, lófejű, viszont nagyon beképzelt, mindenkinek jópofizott, a háta mögött meg ócsárolta, és hát elég nagy ribânc volt. szóval azóta a Dominika névről ő jut eszembe.
2014. jún. 14. 22:54
 19/22 anonim ***** válasza:
nagy a melle szemtelen,kicsi a segge 170 cm,és nagyoncsúnyanevevan szegénynek.. de mindettől független meghúztam..
2014. jún. 14. 22:56
 20/22 anonim ***** válasza:
Teljesen átlagos lányt képzelek magam elé, sötétebb barna hajjal; közepes magasságúnak; és kedves-aranyos, segítőkésznek képzelem; barátságosnak.
2014. jún. 14. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!