Hogyan legyek hippi?
Nézd, hippivé nem lehet válni, annak születni kell. Az egy életérzés, egy világszemlélet.
Benned megvan a hajlam és az érdeklődés, csak valamire figyelj! Nincsenek "magányos hippik" - ez csak csapatban működik. Azt javaslom, hogy néhány hasonló érdeklődésű barátoddal (de tényleg barátoddal) nézzétek meg a Hair és a Jézus Krisztus Szupersztár című filmet, töltsétek le a Woodstock teljes zenei anyagát, olvassatok Alan Ginsberget és a többi jön magától.
Nagyon örülök a kérdésnek, jó úton jársz.
(egy öreg hippi)
Hadd csinálja,nem téged fognak kinevetni..
Különben is,ahogy rockerek,hippik is lesznek mindig.
Magam is hippi vagyok, Keves válaszoló aki azt írtad hogy pózerek vagyunk, nekem kb 3 képem van összesen areol hogy hippi vagyok. A hippi egy életstílus, ugyanúgy ahogyan a punk vagy az emo. Mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya. A hippinek az előnye az hogy teljesen szabadjára engedheted a fantáziádat és a kreativitásodat, a színes ruhákkal. A hátránya meg az hogy kiröhögnek, megbámulnak az utcán de ha tényleg hippi felfogásod van ez nem fog zavarni.
Az pedig hogy hogyan legyél hippi:
1. Díszítsd fel régi unott egyhangú ruháidat sok-sok színnel
2. Szerezz békejeles ékszereket, kiegészítőket
3. Növeszd meg a hajad!
4. ha akarod színezd be a hajad
5. legyél laza
6. Ne érdekeljen hányan néznek hülyének!
7. Nyiss egy blogot, amiben elmeséled a történeted (nem kötelező, de ha megcsinálod kérek linket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!