Hogy a francba legyek normális?
Nagyon ingerlékeny vagyok, nincsenek barátaim (képtelen vagyok együtt érezni v vmi kis érdeklődést mutatni a beszélgetőtárs felé), nem szeretek beszélni és másokat hallgatni sem (emiatt már az egyetemen pontokat is vontak le prezentációnál), nem szeretem az emberek közelségét, nem szeretek még a családommal egy légtérben lenni sem, sokan mondták, h rosszabb vagyok mint az öregasszonyok.
köszi
22/N
Nem vagyok szakértő, de lehet, hogy önmagaddal nem vagy megelégedve vagy van benned valami belső frusztráció valami miatt és ezt vetíted ki a környezetedre.
Ülj le beszélgetni valakivel, mindig jót tesz.
És miért zavar ez téged? Miért akarsz megváltozni?
Rosszul érzed magad emiatt?
köszönöm a válaszokat
hát én próbálnék beszélgetni, de nem megy , mert idegesít ha vki beszél meg unalmas, nagyon megterhel a figyelem. Anyám szerint érzéseim sincsenek, hát igaza is van, engem nem lehet meghatni, pl. nem tudom hogyan reagáljak az információkra, meg mikor milyen ábrázatot vágjak.
és azért zavar, mert már a párkapcsolatomra is hatással van meg egyetemen is állandóan meghúznak miatta, mert nem nyitom ki a szám, de olyan feleslegesnek érzem a beszédet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!