Hogy a francba lehetséges, hogy a tegnapi belépésem óta 2%-kal csökkent az arányom? Egy csomó normális választ adtam!
Ki merészelt lepontozni?
Kezdek kiakadni!
vannak ilyen kárörvendök nekemis nemrég még 90% fölött volt az arányom mostmeg tessék.
Dögöljön meg az összes tahó köcsög buza aki ezt élvezi
Én felpontoztalak.
Én már azon is gondolkodom, hogy miért nem lehet pontozni a kérdéseket. Annyi idióta kérdést feltesznek, hogy az hihetetlen.
Én is pont most vettem észre, hogy két százalékot estem. nem tudom, hol adtam ennyire népszerűtlen választ :S Szívből próbálok mindig segíteni, de nem mindenki vevő rá.
Amúgy válaszokat sosem értékelek, csak ha én kérdeztem, mert úgy gondolom, hogy a válaszokat a kérdezőnek kell értékelnie. De lehet, hogy ezzel az elmélettel is egyedül vagyok. :)
Igazad van.
Én még akkor se tudnék lepontozni csak úgy szemétségből senkit, ha akarnék, mert van akivel egyetértek. Csak a rosszindulatú vagy abszolút haszontalant pontozom le. Engem meg jól pofánvágnak.
Sztem nincs értelme ennek a pontozásnak. Pl van egy hülye kérdés amit mondjuk egy 10 éves tett fel. Namár most hülye kérdésere hülye válasz és mivel egy 10 éves tette fela kérdést és nem tetszik neki a válasz (még ha nem is hülye válasz volt csak lesavazta a kérdezőt) akkor (mivel 10 éves) le fogja pontozni (még ha a válaszolónak igaza is van)
ergo semmi értelme a pontozásnak mert ha valaki tényleg jó választ adott nekünk akkor nem a %-át fogjuk nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!