Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem mennek el sokan...

Miért nem mennek el sokan sehova nyaralni még 1 napra sem? Ennyire utálnak kimozdulni?

Figyelt kérdés

Akinek van szabadsága, és van pénze (mert mondjuk cigizik/iszik/hobbira költ) az miért nem megy el egy napra sem sehova? Nem olyan drága lemenni a balatonra, vagy a velencei tóra egy hétvégére! A vonatjegy nem húzós, szállás=kemping fürdés=ingyenes

Sok ismerős egész nyáron otthon döglik, mehetne bármerre mert van pénzük cigire, meg piára, szóval nem fenyegeti őket veszély, de otthon vannak egész nyáron!

Ennyire utálnak kimozdulni?

2014. jún. 9. 13:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%
Mert minek elutazni többszáz km-t és heringezni egy parton a visító csürhe közt és ott cigizni sörözni tespedni, ha otthon is lehet ,nyugalomban békében ? Kerti medence is kijön egy balatoni 2 nap árából ,szóval olcsó már ,lehet áztatni magad és nem pisás vízben.
2014. jún. 9. 14:28
 12/21 anonim ***** válasza:
82%
Én mennék szívesen, de nem mindenki van olyan helyzetben, hogy megteheti… :/ (már 3 éve nemvoltam)
2014. jún. 9. 15:55
 13/21 anonim ***** válasza:
71%

Talán mert nincs hova kimozdulni. A gusztustalan, koszos Balatonra, ahol visítanak a kölykök és iszonyú magasak az árak? Amit érdemes volt látni az országban, már láttam. Annyi pénzem pedig nincs, hogy külföldre menjek nyaralni.

Az pedig téged miért érdekel, hogy ki mit csinál a szabad idejében és mire költi a pénzét? Ez csak az adott egyénre tartozik.

2014. jún. 9. 16:07
 14/21 anonim ***** válasza:
8%
#13 Nem te vagy nyomorult, hanem az életed. De csak te tudsz rajta változtatni.
2014. jún. 9. 17:06
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyedül édesanyám dohányzik, de ő is max egy dobozzal szív el naponta, de sokszor még annyit sem. Nem iszunk, nincs semmi felesleges kiadásunk; mégsem voltunk már vagy 20 éve nyaralni sehol, mert nincs rá keret.

Tudod a hitel nagyon sok pénzt elvisz és a családok nagy része így van vele itthon.

2014. jún. 9. 21:12
 16/21 anonim ***** válasza:
90%
Nyáron nem megyek sehova, mert meleg van. Gyűlölöm a meleget. És nem akarok leégni, lebarnulni, el akarom kerülni a napot.
2014. jún. 9. 22:26
 17/21 anonim ***** válasza:
90%

Talán kötelező nyaralni is járni?

Miért zavar téged az, ha valaki nem megy.

Nekem pl nincs rá szükségem.

2014. júl. 18. 19:04
 18/21 anonim ***** válasza:

Azért ne vitassuk el, hogy a nyaralás a kultúránk része, még a sima strandolás is! Ahogy az ívás és cigi is. bár magán véleményem szerint az utóbbi kettő sajnos, de ez magán vélemény ide (kérdés) való (ez nem eü. fórum).

Na a válasz, mert kérés-felek az oldal tematikája:

Én két helyre szeretek járni nyaralni: Világ nagyvárosainak kulturális és természetrajzi gyűjteményei, a köztes időben közlekedés közben, "ja" és főleg az építészeti nevezetességekkel letudva időszűkében a városnézést.

Másik valóban régi városok, ezek sajnos nálunk a Habsburg-Oszmán-török hadakozásban szinte eltűntek. Egy Türbe is ritka már kincs.

Ezekre eljutni ott megszállni legalább egy szűk hétre most nincs pénzem, amikor volt, meg a munka miatt időm nem volt utazni.

Hazákban a kellőt pénz hiánya, és nem az igény, vagy a bagó és pia költség a legnagyobb akadályozó tényező a nyaralásnál.

2014. júl. 18. 23:17
 19/21 anonim ***** válasza:
51%

18-as vagyok az én ~6-8 doboz/élet cigimből, és antialkoholizmusomból nem sokat spórolnék utazásra. ;)

Volt üzleti partnerem export-import generál képviselet, ahol év végén fizették ki a elvártan bent maradt szabadnapokat, és január első két hetét adták ki pluszba fizetett szabadságnak. - ez is egy ok.

Ősszel tavasszal és szeretek utazni amúgy.

2014. júl. 18. 23:23
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Melegben kimenni aszalódni?? Akkor inkább bent a hűs szobában vagyok . Inkább tavasszal -ősszel. Az árak is jobbak és nincs eszement tömeg.
2014. júl. 19. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!