Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondolsz a melegek gyerekv...

Mit gondolsz a melegek gyerekvállalásáról?

Figyelt kérdés
igen, nem, miért?, de főleg miért?

2014. jún. 5. 20:55
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
80%

Csak a "stréber" megjegyzésre: negatív. De a néhai pszichológusom szerint perfekcionalista. :D

Egyébként ilyenkor tudom, hogy vékony jégen sétálok, és nem a százalékromlás miatt zavar a lepontozás egy ilyen esetben, hanem amiatt, ami a lepontozást megindokolja. Az érvelést elnézve, gondolom, ez érthető. Az, hogy mondjuk a politika kategóriában lehurrognak, nem érint érzékenyen, ott úgyis az a sorsa minden válasznak. Viszont köszönöm, mindig örülök, ha valaki ténylegesen válaszokra kíváncsi, nem pedig vélemény-visszhangra. :)

2014. jún. 6. 18:11
 22/30 anonim ***** válasza:
45%

Függetlenül a bibliától,meg vallásoktól,a természet,evolúció egy férfi és egy nő kellett a fennamaradáshoz.(Tény,hogy van szűznemzés,osztódás,stb is a biológiában,de az a fejletlenebb állatok mezeje :D )Szerintem annyira nem helyes,függetlenül attól,hogy nincs bajom eggyel se.Itt tényleg most csak a gyerekre gondolok.2 apa/anya? aze gy dolog,hogy megmondják neki,hogy ki-melyik,de szerintem valamelyest ki fogják őt vetni a társadalamból,ha kiderül a dolog.Ugyanakkor olvastam egy kutatásban,hogy a melegek gyerekei közül csak minimálisan lesznek többen melegek,mint a hetero emberek gyerekei közül.

Illetve itt elvi kérdés lép közbe:ki az,aki elfogadja őket,és ki az,aki nem?Utóbbi nyilván a gyerekvállalásukat sem támogatja.Előbbi megosztott véleményen lehet.Szerintem jobb,ha 1 meleg pár nevel 1 gyereket,mint egy árvaház.Ha meg saját gyereket akarnak,hát felőlem.A furcsaságok és esetleges kirekesztés ellenére lehetnek ugyanolyan jóÉs persze akár rossz) szülők,mint a hetero emberek.Számomra pusztán a szexuális beállítottság az egész téma,semmi több,és az pedig nem érdekel.

17/L

2014. jún. 6. 18:52
 23/30 anonim ***** válasza:
76%

Srácok, emeljünk ki vagy száz gyereket véletlenszerűen meglevő háztartásokból (vagy abból, ami helyette van), és nézzük meg, hány szülővel él, milyen az apja, anyja (vagy ami helyette van). Nézzük meg, hogy szolgál épülésére a környezet, amiben felnő, nézzük meg, bántalmazzák-e (akár szavakkal bele-belerúgva is), nézzük meg kap-e jót a szüleitől a rongyokon meg a zabálnivalón kívül, és nézzük meg bakker, hogy Ő HOGY ÉRZI MAGÁT!

Egyrészt tanulságos, mert a legtöbbjükön meglepődnénk, mennyire képes viszonylag komfortosan belakni az embertelen körülményeket, amik osztályrészéül jutottak, és azért ha éppen őket megkérdeznénk a vágyaikról is, hallanánk egy-két megható dolgot.

Másrészt a "hibátlan körülmények közt élők" (mármint tényleg, a "le a kalappal a szülei előtt" elenyésző kisebbsége, akik közül nem nagy eséllyel markolódna be egy is a százas mintácskánkba) valószínűleg tudnának panaszok terén újat mutatni még ilyen veretes múltú panaszgyáraknak is, mint mi.

Az egészhez képest a melegházasság és gyerekvállalás ELMÉLETILEG p.icsafüst. A gyakorlatban meg persze ők is pont olyan átlagemberek, mint bárki, és halvány fingjuk nincs róla, mi értékeket kellene átadjanak a gyerekeiknek, főleg hogy az önazonossággal járó emberi tartás szintjéig nem sikerült eljutni többségüknek. Ha valaki elkallódna a szavak közt: teljes populáción és bármilyen részhalmazukon azonos arányokról beszélek, úgy általában flémelem az embereket.

Ha radikális akarok lenni, márpedig miért lennék puhap.öcs, azt mondom, ne vállalhassanak gyereket olyanok, akik maguk is gyerekek. Mármint nem a szó jó értelmében, mert az még ugyan jó pont lehetne egy esetleges teszten. Amilyen hülyeségekre költ ez az állam, ez lenne a legkevesebb. Ha már a rendes megélhetés nem lesz napirendi pont.

2014. jún. 6. 19:57
 24/30 anonim ***** válasza:
78%

"ki fogják őt vetni a társadalamból,ha kiderül a dolog"

akkor tanítsd meg a kölködet, hogy ne vessen ki. a hiba a társadalomban van, ne a melegeket akard büntetni.

2014. jún. 6. 20:07
 25/30 anonim ***** válasza:
50%
Elítélem és degeneráltnak tartom. Nem magával a meleg emberekkel van bajom, hanem a gyerekvállalásukkal. Ez egy béklyó a gyermek számára, írhattok rá bármit is.
2014. jún. 10. 15:02
 26/30 anonim ***** válasza:
43%
Gyereknemzéshez kell egy férfi és egy nő. Magától értetődő, hogy a felneveléséhez is férfi is nő kell. Mondhatnék ezer meg ezer érvet a melegek gyerekvállalása ellen, de ez tény, nem vélemény.
2014. jún. 11. 14:41
 27/30 anonim ***** válasza:
Most ez komoly? Le vagyok pontozva 38%-ra, mert normálisan kimertem fejteni, hogy ez miért túlzás???? Aki meg azt írta, hogy miért ne 100%??? :O Tudjátok mit?! Menjetek a p. ICSÁBA!!! B. zik vagytok, ha pedig nem, akkor adjátok oda b ziknak a gyerekeiteket, vagy a leendő gyerekeiteket, mert szerintetek ez olyan jó!!!!!!!!!
2014. jún. 12. 14:07
 28/30 A kérdező kommentje:

Légy szíves, ezt ne itt! Én nem pontoztalak le, mégis az én kérdésem alá szemetelsz. Természetesen csak a legutóbbi hozzászólásodra értem.

50, vagy talán 40 alatt vagyok, de olyannyira hidegen hagy, mint kevés dolog. Nem az interneten kell önbecsülést szerezni.

2014. jún. 12. 14:27
 29/30 anonim ***** válasza:
Ja, tudom, csak annyira felhergelem magam, amikor azt hiszem, hogy amit én gondolok, az a normális, meg egészséges (állítólag), az emberek többsége, meg nem azt gondolja. Ha szavazás lenne erről, az emberek többsége biztos arra szavazna, hogy melegek ne vállaljanak gyereket, de a gyk meg bezzeg tele van liberalista nézetű szabadgondolkodókkal, ha névvel kéne válaszolniuk, nem hiszem, hogy ennyire támogatnák a dolgot.
2014. jún. 12. 16:56
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez annyira vicces, mikor valaki azzal ervel, hogy azert ne, mert rossz es nem termeszetes. A folyo viz a lakasban, az aram, az auto, az internet mind termeszetes dolgok, igaz? Ha mindig csak a "termeszetes" lett volna a jo es elfogadott, akkor meg mindig köbaltaval kergetnenk a nyulakat.

Nem ertem mi a baj a melegek gyerekvallalasaval. Annyi minden elfogadott manapsag, egyszülös csaladmodell, patchwork csaladok, akkor ez miert nem fer bele? Azon jot mosolyogtam, hogy a terhrsseg alatt alakul ki az ugazi kötödes. Akkor matol a hetero parok se fogadhassanak örökbe, söt ugyebar csak az egy ferfi egy nö csalad az igazi es termeszetes, tehat vegyük el minden elvalt es megözvegyült, illetve egyedülallo szülö gyereket. Vegyük el az unokakat a nagyszülöktöl, mert az se termeszetes.

Meg, hogy hogy fogja erezni magat a gyerek anyak napjan. Hat nem maskent mint mas gyerek. Vannak olyanok is , akiknek meghalt az anyjuk vagy akiket elhagyott. Velük mi van?

Ervekkel ugysem lehet meggyözni azt aki abban nött fel, hogy aki mas az rossz. Pont ezert kene nyitottnak nevelni a gyerekeinket. Nem fujjogni kell a masikra, hanem megprobalni megerteni, hiszen ö is csak egy ember.

Felreteve mindezt, en igazsagtalannak tartom, hogy nem fogadhatnak örökbe. Egy leszbikus ugye siman kijatszhatja a rendszert, de mit tegyen ket ferfi, akik nem tudnak szülni. En hetero vagyok, most allunk gyerekvallalas elött, es csak nem akar sikerülni. Teljesen aterzem azt, milyen, mikor valamire mindennel jobban vagysz, se nem kapod meg. Nalunk meg eleg nagy a lehetösegek tarhaza, de mit tennek, ha pl. nem lenne mehem, mondjuk valami beteseg miatt, es örökbefogadni meg nem lehetne. Borzalmas erzes, hogy mindenki lehet csalad csak ti nem. Holott tudod, hogy a legjobb tudasod szerint nevelned a babates jo szülöje lennel. A gyerek igenyeit nezzül? Nezzük!

A gyereknek szerintem a szeretö otthon, a biztonsag fontosabb, mint hogy feher vagy fekete vagy hogy ket ferfi vagy ket nö neveli e. Amiben a gyerek felnö, neki az a termeszetes.

A homoszexualitast pedig ugy tudom hogy befolyasoljak külsö tenyezök, de meg a gyerek megszületese elött, ilyenek pl az anya hormonhaztartasa, vag az öt erö stresszhelyzetek a terhesseg alatt.

2014. jún. 21. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!