Mit gondolsz erről?
Figyelt kérdés
Igazából nem is igazi életcél,csak heccből azért is megszeretném csinálni.
Szóval,kiolvasni az összes Agatha Christie regényt.(Tartok 23-nál). Illetve házasság előtt 20 nőt megdugi. (Tartok 5-nél.)
19f
2013. dec. 1. 10:38
1/6 anonim válasza:
büszke lehetsz magadra.....remélem pont ugyanilyen nőt veszel el,akin átmentek vagy 200an,azt majd fetrenghetsz a vérbajban te szerencsétlen hülye xD
2/6 anonim válasza:
Én is ezt csinálom. Mármint elolvasom Agatha Christie összes regényét :D Imádom őket, és már 50-nél tartok. A másikhoz érdemben nem tudok hozzászólni, tedd, ha neked jól esik.
22/L
3/6 A kérdező kommentje:
Kösz kösz
2013. dec. 1. 10:49
4/6 anonim válasza:
hát ez qrvanagy :) Végül is sok féle célt felállíthat maga előtt az ember, ettől csak érdekesebb az élete.
De miért pont húsz? Lehetene 50 is! Fene tudja mikorra házasodsz meg.
5/6 A kérdező kommentje:
Komááááááááám 50?
Azért mérlegelem magam és tudom,hogy nem jönne össze.:D
Vagy igen? Hehe
2013. dec. 1. 11:09
6/6 anonim válasza:
Jól teszed. Én többek között egy legalja k*rvát akarok leszopatni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!