Ti milyenek vagytok egy vizsgaidőszak alatt? Hogy élitek túl?
fotografikus memóriám van, szinte semmit sem kellett tanulnom az egyetem alatt, és kitűnővel végeztem.
a szakdolgozatom és a záróvizsgán dicséretet is kaptam.
nagyon ritka agyi rendellenesség, de nagyon jól jött a suliban!
pedig középsuliban alig akartam tanulni, nem érdekelt semmi, majd egész véletlen felvettek egy egyetemre, és hát ha már ott voltam, kipróbáltam magam, és az eredmény ez lett.
Nagyjából ilyen, mint ahogy leírtad...
Megőrülök a négy fal és a könyveim között, sokszor elkalandozok gondolatban, és közben bűntudatom van, amiért nem koncentrálok minden egyes percben a tanulásra...
Kikapcsolódásként főzök, vagy kisúrolom a kádat, és az számít extra szórakozásnak, ha egy negyed óráig sportolok...
Nagyon kemény, és még egy hónapig bírni kell, de már most ki vagyok. :S Szedek vitaminokat, most a memolife-ot próbáltam ki, szerintem amúgy jó.
Illetve próbálom rávenni magam, hogy legalább napi 8 órát tanuljak, szüneteket nem számolva, de nehéz tartani..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!