Mit gondoltok arról, ha valaki olyan profilképet tesz ki Facebookra, amin a barátjával/barátnőjével smárol?
Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy ez elég intim dolog ahhoz, hogy csak az adott két emberre tartozzon. Oké, hogy boldogok meg minden, de szerintem ez már kicsit túlzás. Ráadásul mikor alatta elkezdenek ömlengeni egymásnak... Olyan műnek tűnik az egész... Mintha nem is igazi kapcsolat lenne, csak valami színjáték, előadás a közönségnek. Szerintetek?2014. jún. 3. 01:29
11/14 anonim válasza:
Szerintem alapból az, hogy már mindenki mindenről képet csinál beteges... Főleg mikor több száz ne adj Isten 1000 képe van magáról miközben az összes ugyanolyan kb. hát... Szánalom ez a faszbúk.
12/14 A kérdező kommentje:
Én csak azért használom a facebookot, hogy másoknak üzenjek. De mikor bejelentkezek, akkor általában ezeket látom. Engem ez nem zavar, mindenki úgy fotózza magát, ahogy akarja, csak kíváncsi voltam,hogy másnak mi a véleménye erről. Volt egy osztálytársam, aki hetente rakosgatta fel a képeket, a családjával a barátnőivel stb, hogy mennyire szeret mindenkit... A suliban meg szidta őket, nyavalygott egyfolytában, hogy neki milyen rossz. Azt nem értem, hogy mire jó ez a színjáték. Kit akarnak becsapni, magukat?
2014. jún. 3. 17:06
13/14 anonim válasza:
Lehet csak előadás része az ilyen profilfotó, de van olyan férfi ismerősöm, aki azért rakott fel hasonló fotót, hogy lerázza a rámászó csajokat, persze ez nem mindenkit hat meg.
14/14 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy primitív, vagy pedig valakinek "üzenni" akar vele. Egy volt barátnőnek/barátnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!