2/5 anonim válasza:
Nyilván mindenkire elsőre alkot képet. Most lehet mondani, hogy a belső a fontos, de egyértelmű, hogy nem mész oda valakihez, ha külsőre nem tetszik, nem igaz? Bár tényleg elég szomorú, hogy mindenki külsőre ítél... Még néha én is, pedig én nem szeretem ezt a szokást.
3/5 anonim válasza:
Azért mert a külső már alapból üzenetet közvetít. Vegyünk egy példát, kigyúrt kopasz állat: Azt az üzenetet közvetíti a megjelenése, hogy "Beszólsz, meghalsz!" és ő ezt pontosan tudja. A plázacicák is pontosan tudják, hogy a megjelenésük azt sugallja: "Pénzért mindent vállalok!". A megjelenés mindenkinek a saját választása, tehát nyugodtan elítélhetek a külső alapján bárkit, hiszen pontosan tudják a külsejük üzenetét.
4/5 anonim válasza:
Utóbbinak:
számíts le az önhibán kívüli testi hibákat, betegségeket!
5/5 anonim válasza:
"számíts le az önhibán kívüli testi hibákat, betegségeket!"
Az ilyen embereket nem szoktam elítélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!