Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kamaszok, mit gondoltok a...

Kamaszok, mit gondoltok a cigiről és az alkoholról?

Figyelt kérdés
2014. jún. 1. 12:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%

Az alkoholt alapvetőleg nem vetem meg. Régebben sosem rúgtam be, csak néha ittam egy meggysört vagy egy pohár bort valami családi bulin, mostanában rendeztünk osztálybulikat, ahol volt minden. De mindenre emlékszem, mert odafigyeltem, mennyit és mit iszom. A hangulat is jó volt, nem akörül forgott, hogy igyuk magunkat ájulásig. Szóval szerintem az alkohol egészséges mértékben és időközönként fogyasztva nem rossz dolog. Az a rossz, ha valaki függ tőle, nem tudja anélkül jól érezni magát, vagy annyit iszik, hogy nem lesz önmaga.

A cigiről nem vagyok ilyen jó véleménnyel, nagypapám gégerákban halt meg, mert régóta dohányozott. Mivel sportolok, nem nagyon vágyom arra, hogy pár kilóméter után fulladozzak, meg alapból nem vonz a büdös kéz/száj, sárga fogak, betegségek. Néha esetleg vízipipázni beszállok, mert jó hangulatot csinál, de cigizni nem szoktam.

2014. jún. 1. 20:23
 12/18 anonim ***** válasza:
Ja és 16/L :)
2014. jún. 1. 20:24
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. jún. 1. 22:02
 14/18 anonim ***** válasza:
49%
Semmi különöset nem gondolok ezekről. Mindkettővel élek, a cigarettával 12-13 éves korom óta napi 2-3 szállal, ami azóta sem növekdett, hétvégén pedig szinte sosem cigizek, hogy a következő héten újra erősnek érezzem a cigit és ne kívánjam, bár ha rámjön a filozofálhatnék, azt szívesen teszem inkábbegy doboz cigaretta társaságában (persze nem az egészet szívom el) bulikon már elmegy 1-2 doboz, de nagyon sokat tarhálnak tőlem, mert mindenkinek adok, ha van :) Inni ritkán iszom, bevallom, inkább elszívok egy jó kis zöld marlborot, mert attól nem leszek rosszul (érzékeny vagyok a szeszre) és szomorú sem. Persze néha iszok is, de nem az a fajta vagyok, aki a szeszt a hatása miatt issza, válogatós is vagyok ezen a téren, csak likőrt vagyok hajlandó inni, azt sem húzóra, szeretem lassan elfogyasztani a pohár tartalmát és kiélvezni az ízt és a melegséget a torkomban :)
2014. jún. 2. 17:09
 15/18 anonim ***** válasza:

Szeretek alkoholizálni, amíg nem azért csináljuk, mert csak, vagy éppen húde nagy világfájdalom címszó alatt történik - ez igazán zavar engem... De ha buli van, jólérezzük magunkat én szívesen iszok, és az se zavar, ha társaim is pörögnek. Cigarettával se állok hadilábon, de azért kerülöm... Főrészt, mert a barátok (azaz pár csaj, akivel jóban vagyok) lebeszéltek róla, hogy nem kell az nekem, és úgy hiszem igazuk is van, habár tudok a káros hatásairól, engem annyira nem hat meg, főleg az zavar, hogy büdös leszek, illetve tönkreteszi a szép hófehér mosolyom...:) Egyiket sem vetem meg. (Drogokkal viszont sosem éltem, és sose fogok, ez számomra a lélektani határ.)

16/F

2014. jún. 2. 22:03
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem ítélem el a cigiseket , de nem értem miért jó ez. Szerintem az a szánalmas amikor valaki bármit megtenne azért hogy szívjon egy szálat. Az alkohol...

Nincs vele semmi bajom mértékkel !!!

2014. jún. 3. 17:01
 17/18 anonim válasza:
Inni körülbelül 2 havonta szoktam, viszont dohányzom, tudom hogy káros, csak a leszokás nehezen megy.
2014. jún. 4. 17:07
 18/18 anonim ***** válasza:

Hát 14 éve passzív dohányos vagyok és rohadtul utálom. Büdös. Az nem feltétlen igaz, hogy csúnya leszel és büdös, de azért maga a füst büdös. Az alkohol mondjuk rosszabb, mert mondjuk autóbaleset ritkán történik azért, mert a sofőr dohányzik, persze azért kell a benzinkúton a sör, de a cigit azt szigorúan boltba, kisgyerek ne is lássa mert ettől fog dohányozni. Cö.

14/L

2014. jún. 8. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!