Miért a csúnya fiúk tetszenek?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék nagyképű lenni,de rám mindig is azok a tipikus 10/436423238-as pasik buktak, és nagyon jó nőnek tartanak engem. Hosszú barna hajam van,barna bőr,vékony,nagy mellem van, és járok konditerembe egyszóval van egy formám is.
Ezt azért írtam le,hogy megértsetek!
Mostanában csak azokra bukok akik vagy átlagosan néznek ki vagy csúnyák. Nemtudom miért van ez. Barátnőim sokszor beszólnak,hogy nem ilyen lenne hozzám való,csak nem igazán érdekel.
Rendes válaszokat,köszönöm.
2014. máj. 31. 21:17
11/15 anonim válasza:
Légy azzal aki számodra megfelelő ne azzal aki a barátnőidnek is.
12/15 A kérdező kommentje:
utolsó kettő igazatok van!:) Mindig is olyan ember voltam akinek nem lehet megmondani semmit..Így is maradt!:)
És talán jobb is mert ezek a mostani szépfiúcskák(Van kivétel!) csak ágyba visznek,teszi először a szépet és ott hagy egy sokkal jobbért és ennyi.
2014. jún. 1. 10:21
13/15 anonim válasza:
Ha gondolod, én is beszélek veled egyet privátban :D 20/F
14/15 A kérdező kommentje:
23 vagyok nálam fiatalabbak nem jöhetnek tényleg szóba sehogysem bocsi :D
2014. jún. 1. 11:55
15/15 anonim válasza:
Ja, ha tudom, hogy 23 vagy, én se írtam volna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!