Anyukák, nektek volt olyan, hogy írtatok privit és nem válaszoltak rá? Vagy nektek írtak, de nem válaszoltál rá, miért?
Nekem kamunevem van, de tényleg vannak emberek, akiknek a sajátjuk. Most akkor az is azzal válaszoljon a hülyének?:))
De egyébként igen, én rendszeresen nem válaszolok privikre, mert ne írogassanak, miért nem lehet róla kérdést kiírni.
Én akkor szoktam privit írni, ha valaki az "év kommentjét" írja meg, mert olyat beszól valakinek, hogy szétnevetem magam. Na, akkor ráírok, hogy elismerésem:))
Elolvasni mindig el szoktam. Viszont vannak olyan üzenetek amikor a véleményedet írod le és kapsz egy ocsmány levelet. Olyankor az adott kérdésnél megköszönöm a privát üzenetét és leírom h nem vagyunk levelező viszonyban és továbbiakban sem válaszolok rá. Néha idézek is belőle. :P
Amúgy ha vki normális üzenetet ír nekem ebben a témában, nagyon szívesen válaszolok. Sőt 1-2 nagyon jó barátnőm is lett erről az oldalról akivel más közösségi oldalakon is tartam a kapcsolatot. :)
Amúgy Te ellenőr vagy? Miért zavar Téged ha ismerkedni akarna anyukákkal? Az ide tartozik. És ha nem tetszik a kérdés ne nyisd meg.
Inkább szűrjed a 100000. terhes lehetek-e kérdést és társait!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!