Palvin Barbi hogyan lett híres?
Figyelt kérdés
Én büszke vagyok rá, mert örülök, hogy magyar is híres tud lenni, én is majd valamikor híresebb színész/modell szeretnék lenni... bár ahhoz még alakulnom kell rendesen.. és jókora szerencse sem árt..2014. máj. 28. 19:09
11/11 anonim válasza:
Szerintem Palvin Barbi csak egy celeb, nem tűnik nagyon modellesnek. Ha az arcát nézzük, az tényleg nagyon szép, de szerintem az alakja az inkább átlagos, mintsem ilyen "modelles". Fogalmam nincs miért ennyire nagy sztár, lehet hogy éppen a "túlórái" miatt, mert ha az arcát nem nézem, bennem csak a tipikus szomszédlány látványát kelti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!