Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Cikinek kéne éreznem, hogy...

Cikinek kéne éreznem, hogy még nem voltam a Balatonnál? 15L

Figyelt kérdés
2014. máj. 28. 15:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ritka, de egyáltalán nem ciki. Mindenki maga dönti el, hova megy nyaralni, egyrészt, másrészt meg vkinek arra sincs pénze, és örül, ha van egy nagyi egy másik városban, ahova le lehet menni / fel lehet jönni nyaranként...
2014. máj. 28. 16:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Nagyon sok ilyen van, de nem ciki. Miért lenne az. Nekem csak furcsa, mert van egy nyaralónk és rengeteget vagyunk ott nyáron, nem is tudnám elképzelni a nyarat balcsi nélkül. :) 20/F
2014. máj. 28. 21:49
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem a pénzen múlik, ugyanis megengedhetnék a szüleim, hogy eljussak oda. Csak egyszerűen nem vonz. De ha valakinek mondom, akkor úgy néz rám, mintha földönkívüli lennék és talán ezért érdekelt más emberek véleménye. Egyébként debreceni vagyok. A 16:15-s válaszolóval pedig teljes mértékben nem értek egyet. Nem hiszem, hogy azért, amiért a szüleim nem vittek tengerpartra vagy éppen a Balatonra, ezért le kéne őket minősíteni valamilyen szinten. Szerintem egy szülő nem attól jó, hogy a gyerekét mindenfelé hurcolja és mindent megmutat neki.Az élet úgyis mindent meg fog mutatni. Elfogadom, hogy te így gondolod, de remélem az emberek többsége nem így áll hozzá ehhez a dologhoz:)
2014. máj. 28. 21:51
 14/14 anonim ***** válasza:
egy debrecenitől nem is vártam mást :)
2014. máj. 29. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!