Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Cikinek tartotta, hogy a...

Cikinek tartotta, hogy a párjának hittek? Aztán meg kikezd velem? Most mi van?

Figyelt kérdés

Van egy baráti házaspár, akikkel a férjemmel összejárunk. A férjemet is nagyon jóképűnek tartják, meg én is kapós voltam mindig, jó nőnek tartanak általában. Ők viszont olyan házaspár, akik ritka jó adottságokkal rendelkeznek, nagyon szép arcú a csak is és a férje is, utánuk fordulnak az emberek. Minden túlzás nélkül, mintha divatlapból léptek volna elő.

Néhány hete úgy adódott, hogy a pár férfi tagjával együtt mentünk venni valamit. Vagyis a szakmájába vágóan szükségünk volt valamire, ő eljött velem megvenni, mivel ért hozzá. Hazafelé beugrottunk egy élelmiszer üzletbe valamiért. A pénztárossal meg ők ismerősök voltak, egymásra köszöntek. Vélhetően rég nem találkozhattak, mert a hölgy kérdezte tőle, rám mutatva, hogy ő a feleséged? Erre a srác reakciójától lefagytam. Hevesen szabadkozott, hogy ó, nem, nem, dehogyis, csak egy barátom felesége! Jó, ez tényleg így van, de akkor is, a hevesség kellemetlen, volt, mert hogy ennyire cikinek tartotta, hogy a párjának hittek, szégyelltem magam emiatt.

Azután hét végén elmentünk egy szórakozóhelyre négyesben, a srác meg elhívott táncolni, megfogta a kezem és húzott a parkettre. A tánc után meg a fülembe súgta, hogy kíván. Na, megint lefagytam.

Nem értem az egészet. Akkor miért voltam ciki neki? Vagy miért mondta ezt? Valószínűleg le fogom ezek után zárni ezt a barátságot, de akkor is jó lenne érteni. Szerintetek?

2014. máj. 15. 14:49
 1/6 anonim ***** válasza:
44%

1. Nem tartotta cikinek, hogy veled hozták össze, ez egy teljesen hétköznapi emberi reakció amit a boltban csinált. Mindenki önkéntelenül hárítja a félreérthető helyzeteket.

2 Ami a táncparketten történt, arról csak annyit, hogy szerintem máshogy viselkedtél vele a bolti jelenet óta, mert bántotta, sőt a mai napig bántja a hiúságodat a reakciója. Ezért bebizonyítottad neki milyen fasza csaj vagy. Na hát a nagy bizonygatás következménye az lett, hogy azt hitte megkaphat.

Ebbe neked is bőven van felelősséged, ezért gondold át, hogy megbeszéled-e vele, és a barátság négyőtök közt megmarad, vagy a hiúságodból fakadó affért elmondod és borul a barátság.

2014. máj. 15. 14:57
 2/6 A kérdező kommentje:
A "hiúságom" ellenére visszahúzódó, bizonytalan típus vagyok inkább, és mivel van férjem, az ő felesége meg egy bombázó, így eszembe sem jutna versenyezni vele a férje előtt, bátorítani bármire is, vagy flörtölni vele... Monogám típus vagyok, és még az ártatlan utalásokat is kerülöm! Ez csak rosszindulatú feltételezés a részedről, kedves 1-es válaszoló, mert a soraimból ilyesmit nem szűrhettél le! Szóval hidd el, nem viselkedtem vele kicsit sem kihívóan. Nem vágytam arra, hogy fasza csajnak, dögösnek, főleg, hogy megkaphatónak gondoljon, de azért ciki sem akarok lenni! Mert innentől ugye tovább gondolja az ember, hogy ha a férjem haverja cikinek tart, akkor a férjemet befolyásolja ebben esetleg? Ha ciki vagyok, talán neki is az vagyok? Talán rosszul öltözöm vagy rossz a frizurám? Szóval nehogy már az jöjjön le a végén, hogy egy ku..a vagyok és a férjem haverja kell.....:-o
2014. máj. 15. 15:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Senki nem mondta, hogy k.va vagy. Egyszerűen arra akartam rávilágítani, hogy sérthette a hiúságodat ez e megnyilvánulása, ezért ösztönösen kompenzáltál. Ettől még nem leszel rossz ember, csak félreérthető.

Ilyen esetben, főleg egy belső bizonytalanság okán az ember önkéntelenül máshogy viselkedik. Próbál elfogadhatóbb, jobb lenni.

Nem azt mondom, hogy szándékosan tetted, de biztos hogy a pasi valamit nagyon félre értett.

Félreérteni meg csak azt lehet, aki félreérthetően viselkedik.

2014. máj. 15. 15:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Érdekes, mert én meg úgy ismerem magam, hogy ezen a téren túl merev vagyok. Kínosan ügyelni szoktam inkább arra, hogy ne látsszam könnyűvérűnek, ne legyek félreérthető. A nő ismerőseim sokkal lazábbak, szabadabbak, közvetlenebbek a férfiakkal.
2014. máj. 15. 15:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Hasonló voltam hozzád, ezért gondolom hogy jól gondolom amit írtam :)

A távolságtartás sokszor nagyobb kihívás egy férfinak. Amikor nem is gondolnád hogy "kacérkodsz" a pasival, akkor is megteszed, csak nem tudsz róla. én is azt gondoltam magamról amit most te írtál, aztán a férjem felvilágosított, hogy ez csak az én fejemben van így, teljesen mást közvetítek a konkrét tetteim ellenére.

2014. máj. 15. 15:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Nehogy már te szabadkozz, mert valaki megkíván. Az legyen az ő gondja, az ő felelőssége, ha te nem csináltál semmit, ez nem a te dolgod.

A boltban totál hétköznapi ódon reagált, százból kilencven ember is így tenne.

A meg, hogy tetszel neki, legyen az ő baja. De én se tartanám vele a kapcsolatot a továbbiakban.

2014. máj. 18. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!